Καταπέλτης η Μαρία Καλάβρια για τον Ατζούν: «Δεν άρεσε στον Πηλαδάκη αυτή η αναφορά που έγινε, ήταν άκομψο»

«Φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ reality, αλλά με άσχημο τρόπο, έχουν ξεφύγει φέτος»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor κόπηκε το γέλιο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου εξαιτίας του σχόλιο που έκανε ο Ατζούν Ιλίτζαλι σχετικά με τον σύντροφό της Κώστα πηλαδάκη.
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”

Συγκεκριμένα ο παραγωγός του reality επιβίωσης εστίασε στο γεγονός ότι ο Κώστας Πηλαδάκης κάθε χρόνο στέλνει στο Survivor από μία σύντροφο του (εννοώντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου).

Tο γνωστό μοντέλο ούσα αμήχανη προσπάθησε να δείξει ότι δεν την πείραξε ο σχολιασμός του. Το ίδιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει και για τον επιχειρηματία αφού, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Μαρία Καλάβρια στην εκπομπή «Happy Day», δυσαρεστήθηκε με τα όσα ειπώθηκαν«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς, όταν για κάποιο λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι ίσως η δεύτερη σχέση του κυρίου Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor; Ήταν τελείως άκομψο, δεν θα έπρεπε καν.

Νομίζω ότι φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ reality, αλλά με άσχημο τρόπο, έχουν ξεφύγει φέτος, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να μπορούν να αντέξουν όλα αυτά που γίνονται εκεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ναι, μίλησα με τον κύριο Πηλαδάκη, σίγουρα δεν του άρεσε καθόλου όλη αυτή η αναφορά που έγινε, δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Ο Acun μπορεί να αναφέρθηκε, αλλά σίγουρα, αυτό σας το λέω, δεν είναι φίλος του, δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του, δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι φίλοι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...