Στον ΑΝΤ1 ανήκει εδώ και λίγο καιρό η ελληνική version του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ποφάντης στη χθεσινή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 που έγινε λόγω κορονοϊού μέσω ιντερνετ.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 διευκρίνησε μάλιστα πως το κανάλι του αγόρασε τα δικαιώματα του παιχνιδιού απευθείας από την μητρική εταιρία παραγωγής Talpa αφού πρώτα εκείνη τα είχε αφαιρέσει από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι επειδή το πρότζεκτ δεν έτρεχε σωστά.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Σε ιδιωτικό νοσοκομείο τώρα παίκτρια ριάλιτι. Κόλλησε ερωτικό βοήθημα μέσα της

Άλλη είναι η αλήθεια και πολύ πιο πικρή για τον Τούρκο καναλάρχη που μαθαίνω πως βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή. Παρά της πώληση μεγάλων κομματιών της μιντιακής αυτοκρατορίας του η επί μήνες εικόνα κατάρρευσης που παρουσιάζει η τουρκική οικονομία και η υποτίμηση της λίρας δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια.


Η Talpa του πήρε τα δικαιώματα του «Ταλέντου» λόγω οικονομικών εκρεμμοτήτων καθώς ενεργοποιήθηκαν οι ανάλογες ρήτρες. Ίδιο σκηνικό φαίνεται πως διαδραματίζεται στο παρασκήνιο και με το «Survivor» τα δικαιώματα του οποίου παγκοσμίως ανήκουν στην πανίσχυρη MGM.

Και εκεί υπάρχει σοβαρό θέμα και μπορεί τα δικαιώματα εκμετάλευσης του ριάλιτι σε άλλες χώρες πλην Τουρκίας να χαθούν. Σε αυτή την περίπτωση τελειώνει και ο Ατζούν. Όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά ακόμη και εντός της τούρκικης τηλεοπτικής αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Ελένη Μενεγάκη: Η νέα χρυσή συμφωνία μετά τη φυγή από τον ALPHA και το συμβόλαιο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ