Την Δανάη Μπάρκα συνάντησε τη νύχτα της Δευτέρας ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Night Out του MEGA. Στα πλαίσια του παιχνιδιού «θάρρος ή αλήθεια», ο παρουσιαστής ζήτησε από την Δανάη Μπάρκα να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ καλή σου φίλη και συνάδελφο, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να τηλεφωνήσει στο κανάλι της (τον Alpha) και να τους ζητήσει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που προβάλλεται τώρα. Για να μην είστε απέναντι», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Διαβάστε περισσότερα

Η Δανάη Μπάρκα τηλεφώνησε στην Κατερίνα Καινούργιου και της ανέφερε όσα της ζητήθηκαν. «Τι λες; Χάζεψες;» ήταν η πρώτη της αντίδραση της παρουσιάστριας του Alpha.«Δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι, εγώ στενοχωριέμαι», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε: «Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις! Άλλες φορές είσαι πρώτη» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να της αποκαλύπτει λίγο αργότερα ότι πρόκειται για φάρσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρόσφερε στέγη σε μια Ουκρανή και εκείνη της «έκλεψε» τον άνδρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα είδε όλα ο Μάνεσης στον αέρα – Λουόμενη είδε την κάμερα και… τούρλωσε τον κ@λο της (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η εντυπωσιακή σύντροφος του ΜακΚίσικ χωρίς εσώρουχα στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)