Ένας καθηγητής φυσικής δεν θα μπορέσει να διδάξει ξανά επειδή στα 22 του παντρεύτηκε στο Μπαγκλαντές ένα 13χρονο κορίτσι και έκανε σεξ μαζί του.

Ο 34χρονος σήμερα Joshim Nur, συναντήθηκε για πρώτη φορά με το κορίτσι τρεις ημέρες πριν από το γάμο τους, το 2006, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του, αφότου μίλησε μέσω διαδικτύου με τον πατέρα της.

Joshim Nur, now 34, was part of an arranged marriage to a young girl and was having sex with her when she was still of school age

Το θύμα, δήλωσε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον σύζυγό της λίγο μετά τη νύχτα του γάμου τους και αφότου εγκαταστάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, οδηγήθηκε σε μία κλινική και υποβλήθηκε σε μία μέθοδο αντισύλληψης.

Ο Nur ήταν καθηγητής σε γυμνάσιο.

Μια επιτροπή που συνεδρίασε τον περασμένο μήνα δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του ότι πίστευε πως το κορίτσι ήταν 18 ετών δεν ήταν «αξιόπιστοι», αφού η σύζυγός του του είπε ότι ήταν 13 ετών και πως πήγαινε ακόμα σχολείο.

Η Nur κατηγόρησε τους γονείς του κοριτσιού για «εξαπάτηση» και είπε ότι αγνοούσε την πραγματική ηλικία της μέχρι που υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία, το 2013, και μια εξέταση επιβεβαίωσε ότι ήταν ανήλικη όταν παντρεύτηκαν.

Δεν έγινε γνωστό το πόσο καιρό το ζευγάρι έμεινε μαζί ή αν έχουν παιδιά.

Η επιτροπή ανέφερε: “Ο κ. Nur δέχεται τώρα ότι το παιδί ήταν 13 ετών το 2006. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν το γνώριζε αυτό τη στιγμή του γάμου τους κι ότι πίστευε πως ήταν 18 ετών.”


“Ο κ. Nur δεν αρνείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Αυτό υποστηρίζεται κι από τα αποδεικτικά στοιχεία του Οικογενειακού Δικαστηρίου που διαπίστωσε ότι «οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους ξεκίνησαν στις αρχές του 2007, όταν το παιδί ήταν μόλις 13 ή 14 ετών.”

Joshim Nur was a teacher at the London Nautical School from June 2006 when he was aged 22 and flew to Bangladesh to marry a 13-year-old woman and then had sex with her

Ο Nur δήλωσε ότι «εξαπατήθηκε» από την οικογένεια της μικρής ως προς την ηλικία της.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Robert Cawley, δήλωσε: “Είπε ότι αγνοούσε την πραγματική ηλικία της μέχρι που το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία το 2013.”

“Λίγο αργότερα, στο πλαίσιο του δικαστηρίου, το 2014, έγινε μια εξέταση για να καθοριστεί η πραγματική ηλικία της.”

“Ο κ. Nur δήλωσε ότι είχε καταλάβει πως η σύζυγός του ήταν 18 ετών όταν παντρεύτηκαν. Η επιτροπή δεν θεώρησε λογικό το γεγονός ότι ο κ. Nur μπόρεσε να μπερδέψει ένα 13χρονο παιδί για ένα 18χρονο και ότι αυτή η παρανόηση συνέχισε για τέσσερα χρόνια.”

“Η επιτροπή ανησυχεί ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι ο δράστης εργαζόταν σε ένα γυμνάσιο και είχε καθημερινές αλληλεπιδράσεις με παιδιά αυτής της ηλικίας.”

Το κορίτσι είπε ότι έκαναν σεξ λίγο μετά το μυστήριο του γάμου.

Είπε επίσης ότι μεταφέρθηκε σε μια κλινική το 2007 όταν ήταν 13 ή 14 ετών και άρχισε να παίρνει αντισυλληπτικά χάπια κάθε μέρα.

Οι κριτές τον έκριναν ένοχο για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου παιδιού κάτω των 16 ετών – κατηγορίες που αρνήθηκε.

“Ο κ. Nur συνήψε γάμο και σεξουαλική σχέση με ένα 13χρονο παιδί. Ο κ. Nur δεν έδειξε να γνωρίζει τις επιπτώσεις των πράξεών του στο ανήλικο παιδί.”

Ο εισαγγελέας Alan Meyrick, δήλωσε: “Κατά την κρίση μου, η έλλειψη ευσυνειδησίας σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος να επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά. Ο κος Nur δεν θα είναι σε θέση να διδάξει ποτέ ξανά στη ζωή του.”Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση