«Κόκκαλο» ο Λιάγκας με την πρόεδρο των εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου»

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου είχε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» στο πλαίσιο της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, όμως, έκανε τον παρουσιαστή της εκπομπής «Πρωινό» να… χάσει το χρώμα του για μερικά δευτερόλεπτα.

«Πάγωσε» ο Λιάγκας – «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου»
Διαβάστε περισσότερα

«Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να κάνετε ένα βιβλίο» είπε η Έλλη Κανελλοπούλου στην αρχή της συνομιλίας τους με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Πάλι καλά που είπες ότι ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Γιατί έτσι όπως το πες…».«Δεν λέω ψέματα, σιχαίνομαι τα ψέματα» απάντησε εκείνη.

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαμογελώντας: «Ξεκίνησε απότομα και λέω… θα τα ακούσουμε όλα»!

«Ψυχρολουσία Γιώργο ε;» σχολίασε η Άρια Καλύβα, με τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει: «Δεν ανησυχώ για κάτι Άριά μου, πίστεψέ με».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...