“Μαύρο” στους Μαυρογιαλούρους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ…

Στην πολιτική ζωή της χώρας, ο λαός τις περισσότερες φορές είχε εναλλακτική επιλογή και διάδοχη κατάσταση στην Εξουσία!

Σήμερα, απόλυτα ξεκάθαρα, δεν έχει καμιά εναλλακτική επιλογή! Θέλει να “μαυρίσει” την άθλια και προδοτική πολιτική συμμορία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να ψηφίσει τι; Τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη; Μα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας κάθε μέρα που περνάει ανοίγει σαμπάνια, επειδή έχει απέναντί του το Κυριάκο Μητσοτάκη!

Και από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθε ημέρα, δικαιώνει τη χαρά του Αλέξη Τσίπρα!

Γιατί, για ποια ΝΔ μιλάμε;

Γι΄ αυτήν που δεν διαφοροποιείται στο ονοματολογικό των Σκοπίων;

Αυτή, που πάντα πίστευε στη σύνθετη ονομασία, στην οποία θα περιλαμβάνεται η λέξη Μακεδονία με επιθετικό προσδιορισμό, όπως πρόσφατα είπε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη – μέλος της “Αγίας Οικογένειας” – Ντόρα Μπακογιάννη;

Αυτή που δεν έστειλε εκπρόσωπο στις δυο πολυπληθείς λαοσυνάξεις για τη Μακεδονία μας; Ούτε στην Θεσσαλονίκη, ούτε στην Αθήνα;

Αυτή που «δημοκρατικά» νοιάστηκε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και έστειλε πολυπληθή εκπροσώπηση πρωτοκλασάτων στελεχών της στο Athens pride party; Αυτή που ψήφισε “παρών” στην τροπολογία συνταξιοδοτήσεως των νόμιμων Μουφτήδων, ανοίγοντας την Κερκόπορτα διεκδικήσεως της Θράκης μας από τον Ερντογάν; Αυτή που δεν νοιάστηκε ποτέ για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών και θα συμφωνήσει με το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να απαγορεύεται να λέμε τη λέξη Βόρειος Ήπειρος;

Αυτή… Αυτή… Αυτή…

Γι΄ αυτό, “μαύρο” στους Μαυρογιαλούρους του ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝΕΛ και της ΝΔ!

Μαύρο, κατάμαυρο…

Οι ψυχές των μικρών παιδιών ζητούν δικαίωση και τιμωρία των ενόχων…

Ο λαός μας δέχτηκε δουλικά και χωρίς ουσιαστική αντίσταση τις περικοπές των μισθών, των συντάξεων, των εργασιακών του δικαιωμάτων, που επί δεκαετίες κέρδισε με αγώνες στο πεζοδρόμιο, το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στους δήμιους “εταίρους” μας στην ΕΕ, το ξεπούλημα των λιμανιών, των αεροδρομίων, των εθνικών οδών, με λίγα λόγια των πάντων που του ανήκαν αυτού και του κράτους του!

Ωστόσο, επαναστάτησε και κατέβηκε στους δρόμους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς γείτονες! Εκτός των δυο πολυπληθών συλλαλητηρίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθημερινώς, δεν σταμάτησε σε κάθε πόλη της Επικράτειας, να διαδηλώνει και να δηλώνει, πως διατηρεί στο έπακρο το πατριωτικό του αίσθημα!

Αυτό ενόχλησε και θορύβησε, θα έλεγα τρόμαξε, τη ΝΤΠ, την Παγκοσμιοποίηση, την άρχουσα Τάξη της, τους νέους κατακτητές της Ελλάδος, που μαζί με αυτήν την προδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σκοπό έχουν το διαμελισμό της!

Έτσι, είναι τυχαία (ας θεωρήσουμε πως είναι τυχαία) η βιβλική καταστροφή της Αττικής, όπου θρηνήσαμε εκατόμβη νεκρών συνανθρώπων μας, εντός ολίγων ωρών, πού ούτε σε πεδία μαχών δεν έχουμε τόσα θύματα βομβαρδισμών, από αέρος και εδάφους;

Αλλά, μέσω αυτής της βιβλικής καταστροφής της Αττικής, ο ελληνικός λαός κατατρομοκρατήθηκε και επήλθε πτώση του ηθικού του!

Σταμάτησαν λοιπόν οι διαδηλώσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών και ελάχιστοι ομιλούν περί αυτής!

Επαναλαμβάνω, είναι τυχαία η χρονική συγκυρία των γεγονότων;

Όταν μάλιστα, ειδικά τμήματα του στρατού, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας μετέβησαν στις εστίες του κακού και βρήκαν εμπρηστικούς μηχανισμούς, που υποδηλώνουν οργανωμένο σχέδιο αυτών των εμπρησμών;


Αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως στην έρευνά της και να μην επιτρέψει ελάχιστο σκοτάδι να σκιάσει αυτήν την έρευνα!

Το ζητούν οι αθώοι νεκροί μας, οι αδικοχαμένες τρυφερές ψυχούλες των μικρών παιδιών θυμάτων αυτής της τραγωδίας, οι οικογένειές τους, όλος ο ελληνικός λαός!!

Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών…

Με μία επιστολή δυναμίτη, ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ εκφράζει την στήριξη του τόσο προς την ιστορική κινητοποίηση της 18ης Μαρτίου που διεξήγαγαν η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ και η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης για την Μακεδονία έξω από τα Ηνωμένα Έθνη, όσο και για το ευρύτερο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Μάλιστα ο Γερουσιαστής από το Νιου Τζέρσεϊ δεν διστάζει στην επιστολή του να χαρακτηρίσει ως ΛΑΘΟΣ την αναγνώριση των Σκοπίων με το συνταγματικό τους όνομα από την Αμερικανική Κυβέρνηση το 2004.

Τονίζει επίσης, ότι αν και τώρα επιτρέψουμε την χρήση του όρου Μακεδονία, θα πρόκειται για ένα ακόμα ιστορικό λάθος, αφού όπως επισημαίνει η όποια λύση θα πρέπει να έρθει με σεβασμό στην ιστορία και την κληρονομιά της περιοχής, καθώς η Μακεδονία είναι Ελληνική.

Ο δημοφιλής πολιτικός συνεχίζει λέγοντας ότι “οι εμπλεκόμενοι στις διαπραγματεύσεις θα πρέπει να κατανοούν την ιστορική πραγματικότητα και να υπερασπίζονται τα ιστορικά στοιχεία.

Ο Μενέντεζ, από τους πλέον έμπειρους πολιτικούς της Αμερικής σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, κάνει αναφορά και στις ανησυχίες του Υπουργού Εξωτερικών της Αμερικής το 1944, του Έντουαρντ Στετίνιους, για τα σχέδια του Τίτο όσον αφορά την δημιουργία του κρατιδίου των Σκοπίων.

Τέλος, ο Αμερικανός Γερουσιαστής δεν παραλείπει να κάνει αναφορά και στον Μεγάλο Αλέξανδρο και την συνεισφορά του στον παγκόσμιο πολιτισμό.

ΠΗΓΗ: foulscode.com, true.gr

Αλλά και κατά το παρελθόν ο Ρόμπερτ Μενέντεζ είχε πάρει θέση υπέρ της νομιμότητας, της λογικής και των ελληνικών συμφερόντων:

«Η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη και θέλει να φύγουν οι ειρηνευτές. Στο τέλος της ημέρας, εάν οι Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι έμεναν μόνοι τους, ίσως θα είχαμε λύση. Αλλά η Τουρκία, με την πιο στρατιωτικοποιημένη κατά κεφαλή περιοχή σ» όλο τον κόσμο, στη βόρεια Κύπρο, με τις παραβιάσεις στην ΑΟΖ, επιδιώκει να παρεμβαίνει στα διεθνή δικαιώματα της Κύπρου και άλλων χωρών. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να στρέψουμε το βλέμμα μας μακριά απ’ αυτή την πραγματικότητα», είχε τονίσει ο γερουσιαστής Μενέντεζ!

Μακάρι τις δικές του απόψεις να τις υιοθετήσουν και άλλοι αμερικανοί γερουσιαστές και όχι μόνο!!

Μετά τον…  “κανένα”, παραιτήθηκε και ο Τόσκας…

Κλάμα, θρήνος και οδυρμός, για όλους τους “αντιστασιακούς” που εισήχθησαν στην Σχολή Ευελπίδων το 1971, από την παραίτηση του συμμαθητή τους Νίκου Τόσκα, από υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ! Ο πρωθυπουργός, ο θείος του οποίου επίσης έκανε “αντίσταση” επί χούντας, έκανε δεκτή την παραίτηση του κυρ Νίκου, παλιού διευθυντή του Μπεγλίτη, του “κηπουρού” του Γιωργάκη Παπανδρέου. Από αύριο θα κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα τεθωρακισμένα, όπου υπηρέτησε ο Τόσκας, κάνοντας “αντίσταση”, άδοντας το “τι ζητούν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία, τι ζητούν οι Σλάβοι στα ελληνικά χωριά” και “Μέσα στ΄ Απρίλη τη γιορτή το μέλλον χτίζει η νιότη, αγκαλιασμένη, δυνατή, με εργάτη, αγρότη, φοιτητή και πρώτο τον στρατιώτη”! Πρωτοφανείς καταστάσεις, με… ετεροχρονισμένα εξιλαστήρια θύματα, για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Από την διαδικτυακή πλατφόρμα greeknewsondemand.com του Τζων Κουντούρη!!

 Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση