Τη 10ωρη απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Θανάσης Κατερινόπουλος, αποκαλύπτοντας παράλληλα για πρώτη φορά τον λόγο που δεν εμφανίζεται πια στην εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Κατερινόπουλος ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και από κάποιο σημείο και έπειτα διέκοψε. Ο ίδιος εμφανίστηκε τελευταία φορά στο πάνελ, όταν η εκπομπή ασχολήθηκε πρώτη φορά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Χοντρό κράξιμο στην Ναυσικά. “Είναι η απόλυτη ξεφτίλα”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ράνια Κωστάκη – Η ραδιοφωνική παραγωγός προκαλεί… χωρίς εσώρουχο

Θανάσης Κατερινόπουλος: Ο λόγος που δεν εμφανίζεται πια στην Αγγελική Νικολούλη

«Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ξεκινώντας το σχόλιό του για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».«Της Αγγελικής μας…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς ο ίδιος δεν ανέφερε το όνομά της. «Ναι, της Αγγελικής. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…» ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός. «Εννέα ώρες για να πείσει ότι λειτούργησε εν βρασμώ ψυχής. Αυτό δεν πείθει τον απλό πολίτη, πόσω μάλλον τους δικαστές. Τα κίνητρά του ποια ήταν; Και τότε και τώρα και πάντα θα λέω. Για να ζήσει αυτός, έπρεπε να πεθάνει η Καρολάιν και ο νοών νοείτο…» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Κάτι άλλο είναι από πίσω και δεν θα το μάθουμε ποτέ… Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πιθανώς ήταν εκβιαζόμενος, κάτι που ενδεχομένως ήξερε η Καρολάιν και φοβόταν. Γιατί έψαχνε να βρει σπίτι στην Κρήτη Καρολάιν; Τα κίνητρά του ήταν αυτά; Κοροϊδευόμαστε; Η ζωούλα του ήταν… Τα κίνητρά του δεν ήταν αυτά που προβάλλει» κατέληξε.