Κόντρα προκλήθηκε για την πορεία των διαπραγματεύσεων για την ονομασία της ΠΓΔΜ, τη στάση της ΝΔ στο ζήτημα και την έξοδο από το πρόγραμμα, μεταξύ του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και της βουλευτού της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αφορμή έδωσε η φράση της βουλευτού της ΝΔ πως «το νέο προεκλογικό αφήγημα της κυβέρνησης για την καθαρή έξοδο και την επιστροφή στην πραγματικότητα, συγκρούεται με την πραγματικότητα».


«Η πραγματικότητα πάρα πολλές φορές είναι επίμονη και προσγειώνει τους πάντες. Και όπως τα τελευταία 24ωρα έχετε προσγειωθεί στην πραγματικότητα σε σχέση με τις εξελίξεις με τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ, διότι ακούσαμε ότι αρχηγός σας δεν θα είναι απόλυτος στη λύση η οποία προκρίνεται για το όνομα, και μια μετακίνηση, σας μιλάω ειλικρινώς, θα τη χαιρετίσουμε – τη μετακίνηση δηλαδή, προς τις πάγιες θέσεις της ελληνικής πλευράς όπως αυτές έχουν προσδιοριστεί τα τελευταία χρόνια -, έτσι θα προσγειωθείτε και με το ζήτημα της ολοκλήρωσης του προγράμματος και της καθαρής εξόδου», απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς.

«Ο κ. Μητσοτάκης ήταν σαφής και ξεκάθαρος στο ΕΛΚ. Οι πάγιες θέσεις της ΝΔ εξεφράσθησαν για άλλη μια φορά με σαφήνεια στο ΕΛΚ και είναι αστείο να μιλάτε εσείς που καθιερώσατε διεθνώς, λόγω της πολιτικής σας συμπεριφοράς, τον όρο «κωλοτούμπα»», είπε η βουλευτής της ΝΔ και προσέθεσε πως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται μυστικά χωρίς νομιμοποίηση διότι δεν έχει τη στήριξη του κυβερνητικού της εταίρου στο θέμα.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ