Μετά τον άνευ προηγουμένου «χιουμοριστικό» -στα όρια του σεξισμού- σχολιασμό στην εκπομπή «Μεσημέρι» της περασμένης Πέμπτης με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή την παρουσίαση του περιστατικού της ασέλγειας ενός 20χρονου φοιτητή προς φοιτήτρια στον χώρο της βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από τους τηλεθεατές που αποτυπώθηκαν και στα social media.

O Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της χθεσινής εκπομπής του στον ΣΚΑΙ, έσπευσε να επανορθώσει απολογούμενος.

Λίγες ώρες μετά, και συγκεκριμένα μέσω twitter, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα της τηλεοπτικής διαχείρισης περιστατικών σεξουαλικής επίθεσης.


Με σκληρά λόγια και «φωτογραφίζοντας» προφανώς τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του στην εκπομπή, σχολίασε: «Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις την τηλεοπτική «πλάκα»από την πραγματικότητα, ίσως και να είναι χαριτωμένο κάποιες φορές.Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις όμως το «αστείο» από τη σεξουαλική επίθεση, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο.Το μέτρο πια, χάθηκε! Λυπάμαι!»

Το να μη μπορεις να ξεχωρίσεις την τηλεοπτική «πλάκα»απο την πραγματικότητα,ίσως και να ειναι χαριτωμένο καποιες φορές.Το να μη μπορεις να ξεχωρίσεις ομως το «αστείο» απο τη σεξουαλικη επίθεση,ειναι τουλάχιστον επικίνδυνο.Το μέτρο πια,χάθηκε! Λυπάμαι!

— Roula Koromila (@RoulaKoromila) 8 Νοεμβρίου 2019

Τα σχόλια που ακολούθησαν από followers της παρουσιάστριας είναι ενδεικτικά του κύματος αντιδράσεων που προκλήθηκαν.

 [gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ