Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς την Κυριακή σχεδόν τα μισά κρούσματα κορονοϊού σημειώθηκαν στην Αττική (141 από τα συνολικά 284). Στην Περιφέρεια Αττικής σε τρεις περιοχές φαίνεται να έχει καταγραφεί ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού. Αυτές οι περιοχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, είναι η Γλυφάδα, η Κηφισιά και η Βουλιαγμένη.


Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Η Roberta Carluccio κάνει τους άνδρες να το ρίχνουν στην γυμναστική

Συγκεκριμένα, στον δήμο Γλυφάδας εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες 50 κρούσματα κορονοϊού με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός τόσο στον ΕΟΔΥ όσο και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και όλοι μπήκαν σε καραντίνα για 14 ημέρες. Στην Κηφισιά, ο δήμος καλεί όλους τους δημότες, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να ακολουθήσουν αυστηρά μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Στη Βουλιαγμένη εντοπίστηκαν 28 κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Γιώργος Κωνσταντέλος: «Στην αρχή της εβδομάδας ενημερωθήκαμε από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ότι υπάρχουν ασυνήθιστα αυξημένα κρούσματα για την περιοχή μας, τα οποία οφείλονται στην επιστροφή κυρίως από τις διακοπές από τη νησιωτική χώρα ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή».[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ