Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι φοβάται πως θα βγει αληθινός και τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αποφυλακιστεί, λόγω έλλειψης στοιχείων.

«Θα έκανα ξανά εκπομπή έρευνας, αλλά νομίζω ότι το κάνει τόσο καλά η Αγγελική που πρέπει να κάνω μεγάλη προσπάθεια για να τη φθάσω», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας και συνέχισε αναφερόμενος στην Αγγελική Νικολούλη: «Χειρίζεται όλα όσα κάνει με πολύ δημοσιογραφική εμπειρία και καλά».

Διαβάστε περισσότερα

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου o Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε: «Εάν είναι πραγματικά η δολοφόνος του παιδιού και των παιδιών της, θα ήθελα να τη ρωτήσω “γιατί το έκανε;” Θέλεις να φέρεις κοντά των άνδρα σου, όπως λένε; Διότι έχεις ψυχολογικό πρόβλημα; Είναι ένα ερώτημα που έχουμε όλοι. Πιστεύω ότι δεν θα βρεθούν τα στοιχεία για να δικαστεί αυτή η γυναίκα. Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα. Δεν υπάρχουν ούτε καν στην αστυνομία συγκεκριμένα στοιχεία».


Μιλώντας για τη συνέντευξη που του έδωσε η Τέτα Καμπουρέλη μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της, εκείνος ανέφερε πως τη βλέπει έτοιμη για μια νέα αρχή. «Έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή. Δεν ξέρω τι σχέση έχει με τον άνδρα της, αλλά πιστεύω ότι τα έχει αφήσει όλα πίσω της».


Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε και για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα. «Δεν έχω επαφή με την πρώην σύζυγό του. Αυτή η ιστορία με εξέπληξε πολύ δυσάρεστα. Δεν θα ήθελα να φύγω από τη ζωή και να ψάχνουν πώς απέκτησα τόσα εκατομμύρια».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χαμός με το… αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA από παραλία – Σούπερ ζουμ στο στρινγκ μαγιό (Vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χαμός στον αέρα του Star – Κουσουλός σε Καλλιακμάνη. «Να συνομιλείτε με δημοσιογράφους που σας γλείφουνε»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Ο γυμναστής Γιώργος Παπαναούμ έδωσε τέλος στη ζωή του