Κούφανε τους πάντες – Μοντέλο από τις ΗΠΑ πήγε στην Κρήτη και ενθουσιάστηκε γιατί βρήκε πολλούς Έλληνες

Μια «αμφιλεγόμενη» (;), σίγουρα πάντως περίεργη, ανάρτηση στα social media, έκανε μια νεαρή κοπέλα από τις ΗΠΑ, η οποία βρέθηκε στην Κρήτη. Το νεαρό μοντέλο δήλωσε ενθουσιασμένο, όταν συνειδητοποίησε πόσοι… Έλληνες ζουν εκεί!

Ο λόγος για την Elizabeth Bert από τις ΗΠΑ, η οποία αυτή την περίοδο ασχολείται με το μόντελινγκ και βρέθηκε για δουλειά στην Κρήτη. «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν πόσοι Έλληνες εδώ. Ουάου!» έγραψε η νεαρή Αμερικανίδα στο Instagram.Διαβάστε περισσότερα

Κάτω από την ανάρτηση της νεαρής Αμερικανίδας έπεσαν βροχή τα σχόλια, με πολλούς χρήστες του Instagram να την ειρωνεύονται γιατί φάνηκε πως μάλλον δεν είναι και τόσο καλή στην γεωγραφία. «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!», «Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία», έγραψαν μερικοί κάτω από την φωτογραφία της Elizabeth Bert στην Κρήτη.Μετά από εκατοντάδες σχόλια, χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, η νεαρή Αμερικανίδα πάντως υπερασπίστηκε την ανάρτησή της, λέγοντας ότι φυσικά αστειευόταν – προσθέτοντας: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».

Δείτε την ανάρτησή της:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νίκος Κοκλώνης – Φωτογραφίες που θα ήθελε να κάψει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 50 ετών με κορμί 20άρας – Δείτε πως είναι σήμερα η Ζώζα Μεταξά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...