Τι είπε για τον πιλότο και την υπόθεση αυτοκτονίας του Δογιάκη. Είναι δυνατόν να συνδέεονται μεταξύ τους;

Ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την υπόθεση αυτοκτονίας Σταύρου Δογιάκη.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως τα λάθη του πιλότου ήταν… κωμικά και ότι η αστυνομία τον υποψιαζόταν από την πρώτη στιγμή, ενώ εξήγησε και ποια ήταν η λεπτομέρεια που τον πρόδωσε.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο δολοφόνος με την πεθερά του – Του χαλάει τα σχέδια

Μιλώντας αρχικά για την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τόνισε: «Ήταν κωμικό το σχέδιο του δράστη. Τα λάθη τον φωτογράφιζαν από την αρχή. Η αστυνομία ήθελε να κερδίσει χρόνο για όσα υποψιαζόταν και να βρουν αποδείξεις. Αν δεν έλυναν αυτή την υπόθεση, θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους όλοι. Δεν υπάρχουν ληστές που να σκοτώνουν δια ασφυξίας ένα σκυλάκι. Όπως επίσης όταν υπάρχουν αυτά τα τηλέφωνα και οι κάμερες, ήταν θέμα χρόνου να συλληφθεί ο δράστης.


Έχω παρασταθεί 47 χρόνια σε αμέτρητες υποθέσεις, έχω 15-20 ανθρωποκτονίες τον χρόνο, αλλά δεν μπορώ να σας πω αν υπάρχει συνεργός. Δεν γίνεται να έχω μία απόλυτη άποψη, χωρίς τη δικογραφία, χωρίς να έχω μιλήσει με τον δράση, με τους συγγενείς του και όλους. Θα πρέπει η αστυνομία να το ανακαλύψει και να το πει, αλλιώς η εξιχνίαση θα είναι ελλιπής».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Επίθεση στον Λιανό για το στημένο αγώνισμα: “Πρέπει να δούνε όλοι την ξεφτίλα σας”

Όσον αφορά για την αυτοκτονία του γνωστού επιχειρηματία, Σταύρου Δογιάκη και το αν η υπόθεσή του μπορεί να συνδέεται με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά σχολίασε: «Δεν τον ήξερα. Έχει μία πολύ καλοβαλμένη εικόνα, σαν φωτογραφία, αλλά όσα διάβασα και είδα στις εφημερίδες, φαίνεται ότι είχε επαφές και με στελέχη του οργανωμένου εγκλήματος. Ακόμα και κάποιοι εξ αυτών μέσα στο μαγαζί του ή στην πόρτα του, αφαιρέθηκε η ζωή τους. Είναι μία υπόθεση που δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό. Πολλές φορές υποθέσεις παρουσιάζονται ως αυτοκτονίες και είναι ανθρωποκτονίες!

Δείτε το βίντεο:
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ