Στάχτες, αποκαΐδια και πολλές – πολύπλευρες – ζημιές άφησε πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε επιχείρηση στον Γιόφυρο. Στην πραγματικότητα, η φωτιά δεν έσβησε ακόμα: Ο … άμαχος πληθυσμός την “πληρώνει”, δυστυχώς, (και) σε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις!

“Είμαι μία παράπλευρη απώλεια»


Διαβάστε περισσότερα

Ο κ. Γιώργος Πεδιαδιτάκης, που έχει εταιρεία με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, πάρκαρε τα αυτοκίνητα του στον… λάθος (όπως αποδείχθηκε) τόπο. Η κακή ώρα έρχεται εκεί που δεν το περιμένουμε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν.

“Είμαι μία παράπλευρη απώλεια, μια διαμάχης ενός επιχειρηματία με ένα σεσημασμένο κακοποιό!”, δηλώνει – με αγανάκτηση και απελπισία – στο cretalive.gr ο κ. Γιώργος Πεδιαδιτάκης.

Τα 1/3 του στόλου του καταστράφηκε. “Αυτή τη στιγμή, εγώ έχω μείνει με τα 2/3 των αυτοκινήτων μου. Έχω μεγάλα δάνεια – γιατί τα αυτοκίνητα τα χρωστάω ακόμη! Τα αυτοκίνητα που μου κάηκαν ήταν ολοκαίνουργια, δύο από αυτά δεν είχαν κλείσει ούτε χρόνο!”.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο κ. Πεδιαδιτάκης μας διηγείται: “Έχω φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου που είναι στην οδό Ρεθύμνου.

Ζήτησα από τον ίδιο να μου παραχωρήσει χωρίς πληρωμή τον χώρο του, για να παρκάρω τα αυτοκίνητά μου κατά την χειμερινή περίοδο που δεν δουλεύω. Τα αυτοκίνητά μου είναι ενοικιαζόμενα. Είχαμε παρκάρει γύρω στα 14 αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο, 12 εκ των οποίων έπαθαν ζημιά – 8 κάηκαν ολοσχερώς! Τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα εκεί χωρίς πινακίδες. Οι πινακίδες έχουν παραδοθεί στην εφορία και βάσει νόμου, δεν υποχρεούμαι να τα έχω ασφαλισμένα. Την Κυριακή το πρωί, στη 1 και μισή, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι καίγονται τα αυτοκίνητά μου. Πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στην περιοχή”.

Με το που έφτασε επί τόπου ο κ. Πεδιαδιτάκης, η φωτιά είχε σβήσει · όχι όμως και ο κίνδυνος.

«Υπήρχαν πολλά εύφλεκτα υλικά και χρώματα. Ευτυχώς, αυτά δεν πρόλαβαν να πάρουν φωτιά, γιατί εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, οι φλόγες θα έφταναν μέχρι το Παγκρήτιο στάδιο, με κίνδυνο να κινδυνεύσουν ζωές! Αυτό, δυστυχώς, δεν αναφέρθηκε στο δικαστήριο. Εάν δεν προλάβαινε τη φωτιά η Πυροσβεστική, θα είχαμε χειρότερα αποτελέσματα» είπε.[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ