Από χίλια κύματα έχουν περάσει πρώην παίκτες reality που έκαναν επιτυχία στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά. Κάποιοι κράτησαν χαμηλό προφίλ ενώ κάποιοι άλλοι έζησαν ακραία περιστατικά αγάπης από το κοινό.

Ένα τέτοιο περιέγραψε η Νάνσυ Αλεξιάδη στην εκπομπή «Όλα Καλά» όπου η ίδια και άλλοι παίκτες του Fame Story, κρύβονταν σε μαγαζιά, προκειμένου να αποφύγουν τον πολύ κόσμο.

«Μετά το Fame Story, όταν βγήκαμε όλα τα παιδιά που είχαμε αυτή την τεράστια προβολή, είχαμε πάει σε ένα τηλεοπτικό εκτός Αθηνών, που γινόταν εξωτερικά. Είχαμε πάει κάποια από τα παιδιά, τραγουδήσαμε στην εκπομπή, νομίζω στη Λάρισα ήταν και είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος», περιγράφει η τραγουδίστρια και συνεχίζει.


«Όταν τελείωσε η εκπομπή, κάποιοι από αυτούς ήθελαν να έρθουν να μας δουν. Ήταν πολλοί και ήθελαν να σε ακουμπήσουν, να σου μιλήσουν, αλλά αυτό δεν γινόταν με όλο αυτόν τον κόσμο. Και θυμάμαι ερχόντουσαν κατά πάνω μας και υπήρχαν σεκιούριτι της εκπομπής που δεν μπορούσαν να “κάνουν καλά” όλο αυτόν τον κόσμο και διασκορπιστήκαμε όλα τα παιδιά. Ο ένας κρύφτηκε σε φούρνο, ο άλλος σε ένα μαγαζί με ρούχα. Εγώ μπήκα σε έναν φούρνο, οι άνθρωποι κλείδωσαν τις πόρτες και απ’ έξω κοπανούσαν τα τζάμια για να μπουν μέσα», συμπλήρωσε η Νάνσυ Αλεξιάδη.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση