Ανησυχία προκάλεσαν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη, σύμφωνα με τις οποίες η ίδια δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί.

Η ίδια η κ. Καραγιάννη επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σχολίασε για τις φήμες: «Όχι καλέ, τι να απαντήσω τώρα στις αηδίες που λέει ο καθένας».

Η συγκάτοικος και καλλητή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, η οποία βρισκόταν δίπλα της την ώρα της τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή θέλησε να προσθέσει: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορονοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά.


Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν. Ο δημοσιογράφος που αναπαρήγαγε αυτό το δημοσίευμα δεν πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν το είχε. Το τηλέφωνο της Μάρθας Καραγιάννη το γνωρίζει όλη η Ελλάδα».


Τέλος, η Ντόρα Δούμα έκανε έκκληση να κατέβουν από το διαδίκτυο όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά στην υγεία της, καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Πηγή: www.newsbeast.gr