Μπαίνουμε στο κατάστημα, φοράμε τη μάσκα, ολοκληρώνουμε τις δουλειές μας και, βγαίνοντας, η πρώτη μας κίνηση είναι να τη βγάλουμε. Συνήθως, μάλιστα, επειδή γνωρίζουμε πως τη γεμίζουμε με μικρόβια κατεβάζοντάς τη στο πιγούνι, την αφήνουμε στον αγκώνα, το μπράτσο ή τον πήχη μας.


Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε κακή κατάσταση η Γκερέκου – Σταματά τα γυρίσματα για την σειρά του Mega. Το παρασκήνιο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Όλη η αλήθεια για την περιουσία του Βοσκόπουλου – Πως είχε τακτοποιήσει τα πάντα ο «πρίγκιπας»

Κι όμως, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε.


Είναι βολικό, όμως τα χέρια μας είναι γεμάτα βακτήρια. Σίγουρα κάπου έχουμε ακουμπήσει, ενώ ειδικά το καλοκαίρι, εκεί «κολλάνε» όλοι οι ρύποι της ατμόσφαιρας. Βάζοντας τη μάσκα στο μπράτσο ή τον αγκώνα, μεταφέρουμε στο στόμα και τη μύτη όλα εκείνα τα μικρόβια που ακουμπήσαμε.

Ποια είναι η ιδανική λύση, λοιπόν;

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να έχουμε μαζί μία καθαρή θήκη. Το πορτοφόλι είναι μία από τις επιλογές που είναι προτιμότερο να αποφύγουμε, βέβαια, καθώς είναι γεμάτο μικρόβια από κάρτες και χρήματα – το ίδιο και οι τσέπες μας. Μάλιστα, ίσως είναι προτιμότερο να την αφήσουμε απευθείας πάνω στο τραπέζι, αντί να την αποθηκεύσουμε σ’ αυτά.

Ας έχουμε πάντα μαζί είτε ένα σακουλάκι που κλείνει αεροστεγώς, ή ένα από τα ειδικά «mask holders» που κυκλοφορούν στην αγορά.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ