«Με έδιωξαν από μαγαζί επειδή με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»

«Δίνω μάχη» είπε, μεταξύ άλλων, ο makeup artist

Ένα δυσάρεστο συμβάν που βίωσε μαζί με τον σύντροφό του περιέγραψε ο Παντελής Τουτουντζής σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Ο makeup artist συμμετείχε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το περιστατικό που βίωσε με τον σύντροφό του, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια.

Αφορμή για αυτό, στάθηκε μία συζήτηση σχετικά με τη σχέση Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη.

«Δίνω μάχη, μου έχει τύχει να μού φέρει δώρο ο σύντροφός μου κι επειδή είμαστε σε δημόσιο χώρο να μην μπορώ να τον πάρω αγκαλιά» είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής και πρόσθεσε: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί επειδή με πήρε αγκαλιά. Μας είπαν να φύγουμε».

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Απρίλιο του 2022 στο «2night Show», αναφέρθηκε και πάλι στη σχέση του με τον επί 17 χρόνια πλέον, σύντροφό του.

Πιο συγκεκριμένα, είχε πει:

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου» και πρόσθεσε:«Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω».

Η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει να γίνω σωστός γονέας

Ο Παντελής Τουτουντζής, είχε μιλήσει στην εκπομπή «After Dark» για τα δύο του παιδιά, τα οποία έφεραν ευτυχία στη ζωή του.

«Βίωσα τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια για ένα γκέι παιδί στην Ελλάδα του 1980, του 1990. Έχω μία ειλικρίνεια και με αυτό με έμαθαν οι γονείς μου να πορεύομαι. Αναρωτιέσαι από πολύ μικρή ηλικία τι είναι αυτό που σου συμβαίνει. Αυτό από μόνο του είναι κάτι πάρα πολύ βαρύ για την ψυχολογία. Πώς θα το ντιλάρεις; Θα το κρύψεις; Θα το πεις; Αρχίζεις μετά και απορροφάς και τα εξωτερικά σημεία, που είναι η παραβίαση, το bullying, το να είσαι δακτυλοδεικτούμενος.

Έχεις εκατό ταλέντα, έχεις του κόσμου τα καλά και όλα παραγκωνίζονται, γιατί μερικοί, τότε τουλάχιστον και ευτυχώς όχι ακόμα, σε βλέπουν ως κάτι το διαφορετικό. Αυτό για την παιδική ψυχολογία είναι πολύ τραυματικό» τόνισε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής για τα σκληρά παιδικά του χρόνια και το bullying.

«Βαρέθηκα να ζητιανεύω την ευτυχία μου. Σκέψου, για κάποιον άνθρωπο πόσο όμορφη είναι αγκαλιά, το φιλί, ο έρωτας, η αποδοχή και για κάποιον άλλον άνθρωπο, που δεν φταίει σε τίποτα, να μην είναι. Να μην μπορεί να ονειρευτεί την οικογένεια, να μην μπορεί να ονειρευτεί το σπιτικό του, την αγάπη του, τον έρωτα, την συμπόνια» υποστήριξε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...