«Ηθικά απαράδεκτες οι διακοπές για τους Ρώσους στην Τουρκία» το μήνυμα του Αντιπροέδρου του Συμβουλίου Ομοσπονδίας

Ακριβά φαίνεται ότι θα πληρώσει η Τουρκία τις μαγκιές της στην Ουκρανία, καθώς η Ρωσία έχει αποφασίσει να την χτυπήσει εκεί που πονάει. Βγήκε λοιπόν ο Κωνσταντίν Κοσάτσεβ, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ομοσπονδίας, και δήλωσε ότι οι διακοπές στην Τουρκία είναι ηθικά απαράδεκτη πράξη για τους Ρώσους!


Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor – Ξεσκίζουν από χθες την Ελευθερίου για το στρινγκ «Μόνο τον κ@λο της ξέρει να δείχνει»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχει χάσει έναν στενό συνεργάτης της και είναι σε όλη την εκπομπή και χασκογελάει

Φυσικά υπενθύμισε τις δηλώσεις του Ερντογάν για την Κριμαία και την θέση της Τουρκίας για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, με την οποία η Άγκυρα είναι στρατηγικός σύμμαχος όπως διευκρίνισε και ο Χουλουσί Ακάρ.«Θα ήθελα μετά από τέτοιες δηλώσεις τουλάχιστον μερικοί, αν όχι όλοι οι παραθεριστές, να θεωρούσαν ηθικά αδύνατο να κάνουν τις διακοπές τους σε μια χώρα που καταπατά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες εκατομμυρίων συμπολιτών τους, με δική τους επιλογή, και όχι λόγω των ακυρωμένων πτήσεων», έστειλε το μήνυμα ο Κοσάτσεβ.

«Σε τέτοιες καταστάσεις το έθνος δοκιμάζει τον πατριωτισμό του, ανεξάρτητα από τα σχέδια των διακοπών. Και αυτό θα ήταν μια πραγματικά ισχυρή απάντηση της κοινωνίας μας στις ανεύθυνες δηλώσεις του ηγέτη της χώρας που καλεί τους Ρώσους να χαλαρώσουν εκεί, βασισμένος στην απερίσκεπτη αγάπη τους για τη ζεστή θάλασσα», τόνισε όλο νόημα ο Ρώσος υψηλόβαθμος αξιωματούχος!

Από την άλλη και η απαγόρευση πτήσεων προς την Τουρκία με πρόσχημα τον κορωνοϊό θα αναγκάσουν 500 χιλιάδες Ρώσους να ακυρώσουν τις διακοπές τους στην Τουρκία.