Παρά την μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ που είχε προηγηθεί, ο 53χρονος κατάφερε να ξαπλώσει τα τρία άτομα με τα οποία τσακώθηκε.

Ένα τραγελαφικό καυγά στο Κεντ μεταξύ μεθυσμένων, κατέγραψε ένας χρήστης του Twitter με αποτέλεσμα να γίνει viral τις τελευταίες ημέρες.

Στο περιστατικό που έγινε την Παρασκευή, είχε ως πρωταγωνιστή έναν 53χρονο ο οποίος τσακώθηκε με μία παρέα άλλων τριών ανδρών, με την κατάσταση να ξεφεύγει όπως μπορείτε να δείτε στο video.

Αν και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, κατάφερε να ξαπλώσει με χτυπήματα όλους όσους έβρισκε απέναντί του, ενώ κάποιοι που κατάφεραν να σηκωθούν στα πόδια τους, δέχθηκαν νέα επίθεση με αποτέλεσμα να ξαναβγουν νοκ άουτ.

Διαβάστε περισσότερα

Μέχρι που ένας από αυτούς τον αιφνιδίασε και κατάφερε να τον ρίξει στο έδαφος.

Η επίδοσή του απέναντι σε τρία άτομα, προκάλεσε την αποθέωση των χρηστών του Twitter που ζητάνε από το UFC να του προσφέρει συμβόλαιο.,Η αστυνομία συνέλαβε τελικά τόσο τον 53χρονο, όσο και δύο από τα άτομα που τσακώθηκαν μαζί του, ενώ αναζητείται ο τρίτος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κληρονομιά 2 δις, ακίνητα, media: Έτσι μοιράστηκε η περιουσία του Μίνωα Κυριακού- Τι πήραν τα 3 παιδιά & η Μαρί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αίμα, σπέρμα και… πολύ χρήμα – Οι υποθέσεις που συντάραξαν το πανελλήνιο και θα απασχολήσουν τα δικαστήρια