Εισβολή γυναίκας σε γάμο – Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για ένα περίεργο γεγονός, αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Κατά την τέλεση ενός γαμήλιου μυστηρίου, ακούστηκαν φωνές. Τότε, από τη μία άκρη της αίθουσας ξεπρόβαλε μία γυναίκα. Η συγκεκριμένη γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα και κατευθύνθηκε προς τη μεριά, όπου τελούνταν το μυστήριο.

Εισβολή γυναίκας σε γάμο – Αληθινή ιστορία: Τι ακριβώς έγινε στη συνέχεια

Μάλιστα, καθώς προχωρούσε, η ίδια απευθύνθηκε στο γαμπρό, λέγοντάς του «Μην την παντρευτείς. Σε αγαπάω ακόμη». Πριν καν προλάβει κάποιος να αντιδράσει για να τη σταματήσει, η ίδια είχε φτάσει ήδη σε απόσταση αναπνοής από το ζευγάρι. Χωρίς κάποιος να αποτελέσει εμπόδιο για την ίδια, η προαναφερθείσα γυναίκα έδωσε ένα χαστούκι στη νύφη.


Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στην πόλη του Μεξικό. Όπως έγραψαν όμως οι κακές γλώσσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέβηκε το βίντεο, ο γαμπρός ήταν λίγο ατακτούλης. Αυτό, σημαίνει πως ενώ ο ίδιος ετοιμαζόταν για να παντρευτεί έβγαινε παράλληλα ραντεβού και με τη γυναίκα που αργότερα «μπούκαρε» στο γάμο του. Κάπως έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε, αυτό, το περιστατικό…

Εισβολή γυναίκας σε γάμο – Αληθινή ιστορία: Στιγμιότυπο από την εισβολή γυναίκας στο γάμο που επιχείρησε να χαλάσει

Εισβολή γυναίκας σε γάμο – Αληθινή ιστορία: Βίντεο από την εισβολή γυναίκας στο γάμο που επιχείρησε να χαλάσει

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση