Μια μητέρα που σκότωσε τον 9χρονο γιο της και μετά αυτοκτόνησε, έκανε κάποιες “ύποπτες” αναρτήσεις στο Facebook λίγες μέρες πριν το θάνατό τους.

Η 47χρονη Erica Bond και ο γιος της, ο 9χρονος Lochlan, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην New South Wales την Τρίτη το απόγευμα.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι τους λίγο πριν τις 2 μ.μ., όταν οι γείτονες δήλωσαν ότι άκουσαν μια γυναίκα να ουρλιάζει καλώντας βοήθεια.

Η Erica Bond, 47 ετών, και ο εννιάχρονος γιος της Lochlan (που απεικονίζεται) βρέθηκαν νεκροί στο εσωτερικό της Κεντρικής Ακτής. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ήταν μια δολοφονία-αυτοκτονία 

Η κ. Bond, που ήταν γνωστή στην κοινότητά της ως παθιασμένη παίκτρια του γκολφ, έκανε κάποιες δημοσιεύσεις στο Facebook σχετικά με την κατάθλιψη που βίωνε.

Μία από τις τελευταίες ενημερώσεις της ήταν ένα βίντεο σχετικά με την πρόληψη των αυτοκτονιών.

Ένα άλλο μήνυμα που μοιράστηκε στις 10 Ιουλίου είχε ως εξής: “Η κατάθλιψη είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. Οι άνθρωποι μπορούν να χαμογελούν όλη την ημέρα και να καταρρέουν μέσα τους.”

Παρά τις ύποπτες αναρτήσεις της, οι φωτογραφίες της στα social media δείχνουν την κυρία Bond ως μία καλή μητέρα που λάτρευε το μικρό γιο της και τα ζώα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σπίτι του Weatherboard στο Wyongah λίγο πριν τις 14:00. Οι δικαστικοί ανακριτές παρέμειναν εκεί αργά το βράδυ της Τρίτης


Η κα Bond και ο σύζυγός της, Andrew, αγόρασαν το σπίτι τους το 2001, αρκετά χρόνια πριν γεννηθεί ο γιος τους, σύμφωνα με το The Daily Telegraph .

Οι συγκλονισμένοι γείτονες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι δεν περίμεναν αυτό που έμαθαν για τη συγκεκριμένη οικογένεια.

“Είχα ακούσει περιστασιακά κάποιους καβγάδες τους αλλά δεν πίστευα ότι ήταν κάτι σοβαρό,” είπε ένας γείτονας.

Η κ. Bond (που απεικονίζεται σε φωτογραφία από το μήνα του μέλιτος) μοιράστηκε αρκετές ψύχραντες θέσεις σχετικά με την κατάθλιψη κατά το θάνατό της

“Ποτέ δεν περιμένεις να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά όταν είδα το βίντεο, άρχισα να ανησυχώ.”

“Η κ. Bond ήταν μια εξαιρετικά καλή παίκτρια του γκολφ που βοηθούσε όλες τις νέες αθλήτριες,” αναφέρει η ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο σύζυγος της κ. Bond Andrew (αριστερά) και ο μικρός γιος τους Lochlan (δεξιά), ο οποίος πέθανε την Τρίτη

Στο δημόσιο σχολείο του Tuggerawong, όπου ο Lochlan ήταν μαθητής της τρίτης τάξης, ο διευθυντής δημοσίευσε ένα μήνυμα σχετικά με το θάνατο του παιδιού και της μητέρας του.

“Μέχρι τώρα πολλοί από εσάς θα έχετε ακούσει ότι ένας από τους μαθητές μας και η μητέρα του έχουν πεθάνει.”

Θα εκπονηθεί έκθεση για τον ιατροδικαστή μετά από τη δολοφονία-αυτοκτονία στην κεντρική ακτή

“Ήθελα να επιβεβαιώσω ότι το σχολείο θα είναι ανοιχτό αύριο και ότι θα υπάρξει σημαντική υποστήριξη για κάθε μαθητή που μπορεί να τη χρειαστεί αύριο και τις επόμενες μέρες,” δήλωσε ο κ. Grant McFarland στη σελίδα του σχολείου στο Facebook.

“Το προσωπικό και οι μαθητές του σχολείου, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους των αποθανόντων.”
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ