Μια νέα κόντρα μολις ξεκίνησε – «Δεν έχει θέση ο Ντάνος στο All Star Survivor»

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε ο Σάκης Κατσούλης στο Open Weekend.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες, εξερχόμενος του νοσοκομείου από επέμβαση στο διάφραγμα της μύτης του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μερικές δηλώσεις τόσο για την κατάσταση της υγείας του, όσο και για το Survivor All Star.

«Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε κάτι που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ» είπε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend», ο Σάκης Κατσούλης απάντησε στα λεγόμενα του «Ντάνου».


«Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή ότι δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει, αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε και από τις εκπομπές κι από όλο τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει, δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές. Αλλά ακόμα και μια μέρα να έχεις μπει και να έχεις κάνει όλο αυτό το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο, πρέπει να σε σέβονται. Πρέπει να σε σέβονται ειδικά όσοι έχουν περάσει, γιατί ξέρουν το τι έχεις ζήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ενοχλημένη αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου, όταν ρωτήθηκε αν τελικά θα συμμετάσχει στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι, το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος και μιλάμε για αυτόν σήμερα. Για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι».
Τέλος, ο Σάκης Κατσούλης ρωτήθηκε αν κατά τη γνώμη του ο «Ντάνος» δεν μπαίνει στο παιχνίδι, γιατί φοβάται ίσως κάποιους παίκτες. «Αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν», απάντησε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...