Ανέβηκε στη σκηνή και ζήτησε συγγνώμη

Πρωταγωνιστής στον άγριο ξύλο που έπεσε  διάρκεια κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των Mad Video Music Awards ήταν ο τράπερ Light, ο οποίος καταγράφηκε σε αρκετά βίντεο να ρίχνει μπουνιές…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Light πιάστηκε στα χέρια με τον Snik, κατά την διάρκεια του show, το οποίο μάλιστα διεκόπη δύο φορές με τους καλλιτέχνες στην πτέρυγα των VIP να προσπαθούν να απομακρυνθούν έντρομοι.

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια, ο Light ανέβηκε πάνω στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και αφού κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση σημειώνοντας μάλιστα ότι ίδιος έχει μάθει να αμύνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ζήτησε συγγνώμη από το κοινό.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που είναι εδώ σήμερα. Έχω μάθει σαν παιδί, όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή την διοργάνωση. Συγγνώμη και καλή βραδιά», δήλωσε.

Δείτε βίντεο από όσα προηγήθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης:ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η σύζυγος του Αργεντινού σταρ τον… επισκίασε στις διακοπές τους στην Ίμπιζα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος τα φίλτρα που την έκαναν 25αρα: Έτσι εivαι η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς ρετούς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν είναι ο Παππούς μου αλλά ο άντρας μου