Ο Γιώργος Πιλίδης μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός αθλητής της πάλης με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όπου και βγήκε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον αναίτιο αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Loveit».

Γιώργος Πιλίδης: Τι δήλωσε για την Κατερίνα Καραβάτου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γιώργος Πιλίδης εξήγησε πως αφορμή για την «έκρηξή» του αυτή στάθηκε το γεγονός ότι ένιωσε πως του «την είχαν στήσει», εξαιρώντας την Κατερίνα Καραβάτου.

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά. Δε γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα φωτογραφίες και αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ, είναι συνεργάτης τους» είπε χαρακτηριστικά ο Πιλίδης.


Δείτε το βίντεο:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χαμός με το… αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA από παραλία – Σούπερ ζουμ στο στρινγκ μαγιό (Vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χαμός στον αέρα του Star – Κουσουλός σε Καλλιακμάνη. «Να συνομιλείτε με δημοσιογράφους που σας γλείφουνε»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Ο γυμναστής Γιώργος Παπαναούμ έδωσε τέλος στη ζωή του