Μπαλάσκας για βιαστή 12χρονης – «Τον βάλαμε μόνο του σε κελί επειδή οι ποινικοί θα του έκαναν τη μούρη κρέας»

Δεν έχει τέλος η φρίκη που προκαλείται από την υπόθεση με τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό την οποία εξέδιδε κιόλας ο 53χρονος, καθώς έρχονται συνεχώς νέες λεπτομέρειες στο φως.

Παράλληλα, αποτροπιασμό προκαλεί και το γεγονός πως 213 άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για να βγάλουν τα ανώμαλα ένστικτά τους σε ένα 12χρονο παιδί!

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας του είπε αρχικά: «Κύριε Μπαλάσκα έχουμε πάθει σοκ, γιατί μαθαίνω κι εγώ τώρα για την δράση του ανθρώπου αυτού που δεν είχε ένα μικρομάγαζο στον Κολωνό. Πούλαγε σε μεγάλους φορείς και ιδιωτικούς και δημόσιους. Έπαιρνε διαγωνισμούς τους κέρδιζε και έβγαζε πολλά λεφτά ο άνθρωπος αυτός για να μπορεί να δίνει στην κυρία την προηγούμενη τσάμπα το ρύζι της εβδομάδας και να βγαίνει και να λέει “ήταν ένας άγιος άνθρωπος”. Γιατί ακούω και τέρατα ότι φταίει η μάνα. Δικάζουμε τη μάνα;».Διαβάστε περισσότερα

«Ενδεχομένως να φταίει και η 12χρονη η οποία και ενδεχομένως να τον είχε βιάσει, έχουμε κι αυτό το ενδεχόμενο. Στο τέλος μπορεί αν ειπωθεί και αυτό. Να συλλάβουμε την 12χρονη επειδή τον βίασε κιόλας. Για να μην τρελαθούμε… Όσον αφορά αυτόν τον είχαμε χτες το βράδυ, ήταν ήρεμος, ήσυχος, σκυθρωπός. Τον βάλαμε σε μοναχικό κελί», ανέφερε αρχικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

«Κρίμα όμως κύριε Μπαλάσκα μου τόσο κοινωνικός αυτός ο άνθρωπος να είναι μόνος του. Κρίμα είναι, να είχε παρέα ο άνθρωπος τώρα. Τόσο κοινωνικός, τόσες υψηλές διασυνδέσεις είχε, τόσες σέλφι έβγαζε. Χτες τέτοια μοναξιά; Γιατί;», είπε ο Λιάγκας με ειρωνική, προφανώς, διάθεση.Ο Σταύρος Μπαλάσκας συνέχισε: «Γιατί θα του κάνουν την μούρη κρέας κύριε Λιάγκα. Υπήρχε η περίπτωση να τον βάλουμε με τους ποινικούς και να τον πιάσουν και να τον περάσουν από την μηχανή του κιμά. Δεν ρισκάρουμε τέτοια πράγματα, αν είναι δυνατόν. Προφυλάσσουμε εμείς κρατούμενους στα δικά μας κρατητήρια στην πτέρυγα του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ. Τους πάντες, αυτή είναι η δουλειά μας και ο θεσμικός μας ρόλος…».

«Έκανε προκρατήσεις για να εκδίδει την 12χρονη»

«Το πολύ αηδιαστικό δεν είναι ότι συνουσιάζονταν με ένα παιδάκι 11-12 χρονών. Δεν είναι ότι βίαζε με το πιστόλι στον κρόταφο ένα παιδάκι 11-12 ετών. Δεν είναι ότι “νοίκιαζε” ένα παιδάκι 11-12 χρονών. Είναι ότι έκανε προκρατήσεις! Κρατούσε σειρά προτεραιότητας! 213 ονόματα έχουμε βρει και θα τους κάνουμε φύλλο και φτερό. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Έχει έρθει πληροφορία ότι υπήρξαν σκληροί παιδόφιλοι, ανθρώπινα τέρατα, παιδόφιλοι μόλις είδαν το 12χρονο λάκισαν. Ακόμα κι αυτοί…», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Μπαλάσκας.
«Καλό είναι να αφήσουμε την οικογένειά του»

«Η γυναίκα του και ο γιος του δεν τον επισκέφθηκαν απ’ ότι λένε οι πληροφορίες», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια όμως, θα μου επιτρέψετε. Καλό είναι να αφήσουμε την οικογένειά του. Έχει μια υπέροχη οικογένεια. Έχει μια υπέροχη οικογένεια και ένα γιο, ένα καταπληκτικό παιδί. Είναι τόσο πικραμένοι. Αλλά αυτό που ειπώθηκε χτες από τον αστυνόμο είναι αλήθεια. Ήταν φιλάνθρωπος, έδινε αφειδώς, βοηθούσε ανθρώπους και αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι το έκανε για να καλύπτει τις πομπές του. Έφαγε το φαγητό του και το ζελεδάκι του», κατέληξε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Σταρ Ελλάς 2021 έγινε πρωταγωνίστρια του Σειρινάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγαν στον Σεφερλή και έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα – “Πάγωσε” με τις απαντήσεις ο Μάρκος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...


Top