Η 21χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπέλα Θορν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γυμνές φωτογραφίες της σαν μια αντίδραση σε εκβιασμούς που δεχόταν από χάκερς. Σύμφωνα με ξένα Μέσα, την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter, «κατέβασαν» φωτογραφίες της, και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα έδιναν στη δημοσιότητα προκλητικές πόζες και προσωπικά της βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα

Η ηθοποιός, προκειμένου να δώσει τέλος στον εκβιασμό των χάκερς, πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει από μόνη της κάποιες φωτογραφίες της.


«Τις τελευταίες 24 ώρες δεχόμουν απειλές εξαιτίας γυμνών φωτογραφιών μου, νιώθω απαίσια, αισθανόμουν ότι με παρακολουθούσαν, αισθάνθηκα ότι κάποιος πήρε από εμένα κάτι που ήθελα να δει μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο.

Μου έστειλε πολλές γυμνές φωτογραφίες άλλων celebrities, δεν πρόκειται να σταματούσε. Για πολύ καιρό άφησα κάποιον να επωφεληθεί από εμένα και αισθάνομαι απαίσια για αυτό. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί είναι δική μου απόφαση. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι από εμένα. Μπορώ να κοιμηθώ ήρεμη σήμερα ξέροντας ότι πήρα τη δύναμη μου πίσω. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή μου και ποτέ δεν θα μπορέσεις», έγραψε η Μπέλα Θορν στο μήνυμά της προς τους χάκερς.

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ