Μπεν Άφλεκ: «Είναι δυστυχισμένος με την Τζένιφερ Λόπεζ – Έγινε μαριονέτα της», λένε φίλοι του

Ογάμος του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να απασχόλησε έντονα τον διεθνή Τύπο, με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα τρισευτυχισμένο ζευγάρι, όμως φίλοι του ηθοποιού αναφέρουν ότι πλέον είναι δυστυχισμένος.

Σύμφωνα με τη marca.com, η Λόπεζ ελέγχει απόλυτα τον Άφλεκ με πηγές να αναφέρουν πως είναι «μαριονέτα» της, κάτι που έχει αρχίσει να επηρεάζει την ψυχική υγεία του.


Μάλιστα, οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του δήλωσαν πως ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με τη Λόπεζ, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν», λένε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα διαζυγίου, επειδή ο ηθοποιός πίνει και καπνίζει, τη στιγμή που η Λόπεζ έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ ζωής.
newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...