Μυστηριώδεις θάνατοι Ρώσων στρατιωτών μόλις επιστρατεύτηκαν: Βρέθηκε ξυράφι δίπλα σε σώμα

Τρεις άνδρες που είχαν επιστρατευθεί πρόσφατα πέθαναν σε κέντρο εκπαίδευσης του Ρωσικού στρατού. Γίνεται έρευνα για τα πραγματικά αίτια των θανάτων τους.

Τρεις στρατιώτες που είχαν επιστρατευθεί στο πλαίσιο της «μερικής επιστράτευσης» που ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν πέθαναν σε κέντρο εκπαίδευσης στην περιοχή του Σβερντλόφσκ.

Για το θέμα μίλησε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Μαξίμ Ιβανόφ. Συγκεκριμένα είπε: «Ναι επιβεβαιώνω, ότι τρεις πέθαναν. Ο ένας που επιστρατεύθηκε πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ ο άλλος αυτοκτόνησε. Τον τρίτο τον απήλλαξαν και τον έστειλαν στο σπίτι του, όπου πέθανε αμέσως από κύρωση του ήπατος»
Διαβάστε περισσότεραΜάλιστα ο άνδρας που αυτοκτόνησε βρέθηκε νεκρός στο εστιατόριο του εκπαιδευτικού κέντρου της στρατιωτικής μονάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των δημοσιογράφων, στον λαιμό του υπήρχαν πληγές, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα ξυράφι.

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του άλλου στρατιώτη ο οποίος σύμφωνα με τις ρωσικές πηγές πέθανε από κύρωση του ήπατος. Στη περιοχή του Νοβοσιμπίρσκ κατά την διάρκεια της «μερικής επιστράτευσης» έχει απαγορευθεί η πώληση οινοπνευματωδών στα καταστήματα που βρίσκονται δίπλα σε στρατολογικά γραφεία και στην ανώτατη στρατιωτική ακαδημία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...