Η γυναίκα έχει μείνει στο σπίτι με τα παιδιά και αυτός έχει φύγει από το σπίτι…

Μπορεί το διαζύγιο του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή να έπεσε… σαν κεραυνός, ωστόσο ρεπορτάζ αναφέρουν πως σύντομα θα «σκάσει» νέα παρόμοια και εξίσου μεγάλη είδηση!

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία του Τόλη . Με το ζόρι κρατιέται η Γκερέκου (Εικόνες)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φοβερές εικόνες στην Μύκονο – Με το lockdown βγήκαν τα γαϊδουράκια στην Ψαρού

Σύμφωνα με τη στήλη Talk Show της εφημερίδας Spirto, έρχεται κι άλλο διαζύγιο βόμβα μετά από αυτό της Βανδή και του Ντέμη. Αν και δίνουν την εικόνα του τέλειου ζευγαριού, αυτό δεν συμβαίνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα είναι χώρια εδώ και τρία χρόνια!


Πάντα κατά το ρεπορτάζ, εμφανίζονται μαζί στη δουλειά, αλλά με διαφορετικά αυτοκίνητο! Λένε ότι συγκατοικούν αλλά εκείνη μένει μόνη της στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Ενώ εκείνος μέχρι πρότινος έμενε σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες. Πάει κάπου άραγες το μυαλό σας; Σύμφωνα πάντα με όσας… ψιθυρίζονται στα δημοσιογραφικά γραφεία, μόλις γίνει και επίσημη η ανακοίνωση του ζευγάριου, θα γίνει χαμός. Πρόκειται για δύο πολύ γνωστά ονόματα, που απασχολούν πολύ συχνά τόσο την τηλεόραση όσο και τα έντυπα. Θα έχουμε νέο… θέμα να ασχολούμαστε.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ