Νέα καταγγελία για τον «βιαστή με το τατουάζ» – «Τον αναγνώρισα από το κεφάλι του»

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου καθώς μετά τις δύο γυναίκες που κατήγγειλαν τον 45χρονο για σεξουαλική επίθεση την προηγούμενη Κυριακή μια ακόμη καταγγελία σε βάρος του βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Το μεσημέρι της Τρίτης, μια 67χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς και κατήγγειλε πως τον Αύγουστο του 2021 είχε δεχθεί επίθεση στο Λουτράκι από έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος έμοιαζε με το φερόμενο ως βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Η ίδια ανέφερε πως είδε την Δευτέρα σε μια ιστοσελίδα τη φωτογραφία του 45χρονου Αλβανού και αναγνώρισε τον άνδρα ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προβεί σε άσεμνες πράξεις μπροστά της.

 

Η 67χρονη γυναίκα από την Κηφισιά μιλά στο protothema.gr και περιγράφει τα χαρακτηριστικά που διέκρινε στη φιγούρα του 45χρονου Αλβανού τα οποία έφεραν στη μνήμη της το «σάτυρο» ο οποίος το καλοκαίρι του 2021 είχε γδυθεί και αυνανιστεί μπροστά της.«Είδα τη φωτογραφία στο σαιτ και αρχικά αναγνώρισα το σώματοτυπό του. Μετά αναγνώρισα το κεφάλι του. Έχει πολύ χαρακτηριστικό κεφάλι. Το τατουάζ στο χέρι δεν το θυμάμαι. Ήταν 6 το πρωί όταν μου είχε επιτεθεί και δεν θα μπορούσα να συγκρατήσω αυτή τη λεπτομέρεια», δηλώνει η 67χρονη.

Η καταγγέλουσσα ανέφερε στους αστυνομικούς πως στις αρχές Αυγούστου του 2021 ο άγνωστος άνδρας την είχε ακολουθήσει μέχρι το διαμέρισμά της στο κέντρο του Λουτρακίου, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν μπροστά της.
Όπως είπε, κατάφερε να ανοίξει γρήγορα την πόρτα του σπιτιού και να μπει μέσα ενώ ο «σάτυρος» συνέχιζε να κάνει άσεμνες πράξεις προτού εξαφανιστεί.

«Θυμάμαι τι πέρασα εκείνο το πρωί και προσπαθώ να το ξεχάσω. Δεν ξέρω τι θα έκανε αν δεν προλάβαινα να μπω σπίτι», τονίζει η 67χρονη.

Η καταγγελία της βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών που διεξάγουν την έρευνα για το βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...