Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια

Νέα στοιχεία για την κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό «έφερε στο φως» ο αστυνομικός συντάκτης στο Mega.
Σήμερα απολογείται ενώπιον του ανακριτή η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια. Η 37χρονη έως και σήμερα εξακολουθεί να αρνείται την όποια κατηγορία εναντίον της υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε τίποτα από όσα συνέβαιναν στην ανήλικη κόρη της.

Υπενθυμίζεται πως τα επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον της μητέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου είναι ορισμένα γραπτά μηνύματα που δείχνουν να ζητάει από την 12χρονη χρήματα. Η 37χρονη ωστόσο υποστηρίζει πως τα μηνύματα απευθύνονται σε άλλο συγγενικό πρόσωπο.Διαβάστε περισσότερα

Εάν άλλο στοιχείο που την καθιστά ύποπτη είναι ορισμένα εμβάσματα στον προσωπικό τραπεζικό της λογαριασμό από τρία με τέσσερα άτομα που ενδεχομένως να ήταν «πελάτες» της 12χρονης. Στην κατηγορία αυτή η μητέρα προβάλλει τον ισχυρισμό πως η 12χρονη της είχε πάρει την κάρτα και το IBAN και είχε μοιραστεί και τους κωδικούς με τον 53χρονο. Σημειώνεται πως στις δύο μέχρι τώρα καταθέσεις της 12χρονης, δεν αποδέχεται τον ισχυρισμό αυτό της μητέρας.

Την ίδια ώρα στη δεύτερη κατάθεση της 12χρονης, όπου ρωτήθηκε πότε έληγε η σύνδεσή της με το ψεύτικο κοινωνικό προφίλ που της είχε δημιουργήσει ο 53χρονος, απάντησε όταν τελείωνε η σχολική περίοδος, δηλαδή το μήνα Ιούνιο.Ωστόσο, ροές χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό υπάρχουν έως και τον Ιούλιο, προκαλώντας νέα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση. Παράλληλα, ενδέχεται οι επαφές της 12χρονης με τους βιαστές της να ξεκίνησαν νωρίτερα από τον Απρίλιο, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς η 12χρονη στην κατάθεσή της αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την έναρξη του ’22 ενώ ακόμα είχε κρύο.

«Ήταν πολύ παλιά, λίγο πιο κάτω από την πλατεία που πηγαίνω» ήταν η απάντηση της ανήλικης στην ερώτηση της παιδοψυχολόγου σχετικά με τη γνωριμία της με τον 53χρονο.

Η απολογία της μητέρας
Ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογία της 37χρονης μητέρας, η οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία για διακεκριμένη μαστροπεία προβάλλοντας συγκεκριμένους λόγους.

Ο συνήγορος της 37χρονης αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως η 12χρονη στις καταθέσεις της αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξη της μητέρας της στην υπόθεση. Την ίδια ώρα σήμερα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της.

Αναφορικά με την είσοδο στο κοινωνικό προφίλ από το οικιακό δίκτυο του σπιτιού της 12χρονης, ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας εξήγησε στους δημοσιογράφους πως είναι εφικτό να συμβεί αυτό ακόμη και απομακρυσμένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...