Νοσοκόμα σε φυλακή βρέθηκε πίσω από τα σίδερα λόγω ερωτικών μηνυμάτων με κρατούμενο

Μια νοσοκόμα σε φυλακή της Αγγλίας βρέθηκε πίσω από τα σίδερα καθώς «πιάστηκε» να ανταλλάσει ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις με έναν άντρα κρατούμενο. Η 25χρονη Elyse Hibbs καταδικάστηκε την περασμένη Τρίτη σε φυλάκιση 6 μηνών για τη συμπεριφορά της και τη σχέση που είχε αναπτύξει με τον φυλακισμένο ενώ εργαζόταν στο HMP Parc, σύμφωνα με το BBC News.

Η Hibbs πρόσφερε ιατρικές υπηρεσίες στον κρατούμενο στο HMP Parc το 2018, μια γνωριμία που εξελίχθηκε στη συνέχεια. Περίπου τρία χρόνια αργότερα, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε σε μια διαφορετική φυλακή και έβαλε τη μητέρα του και έναν φίλο να εντοπίσουν τη νοσοκόμα μέσω των social media τον Ιούνιο του 2021.
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

Μέσω μηνυμάτων στο Instagram, η Hibbs τους έδωσε τον αριθμό της και άρχισαν οι συνομιλίες με τον κρατούμενο.Ο κρατούμενος «ανέπτυξε» τη σχέση του με τη γυναίκα για μια περίοδο πέντε εβδομάδων και πέντε ημερών και χειρίστηκε τη νοσοκόμα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Matthew Cobbe. Στα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι εξέφραζε την αγάπη του. Ο κρατούμενος «ξεκάθαρα τη χειραγωγούσε», είπε ο εισαγγελέας.

Το ζευγάρι συνομίλησε επίσης για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο κρατούμενος παράνομα κινητό τηλέφωνο, κάτι που η νοσοκόμα ουδέποτε κατήγγειλε.

Η Hibbs δήλωσε άρρωστη στις αρχές Ιουνίου και παραιτήθηκε στις 6 Ιουλίου. Λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα συνελήφθη και της απαγορεύτηκε να εργαστεί ξανά ως νοσοκόμα.

Ο δικηγόρος της επικαλέστηκε το νεαρό της ηλικίας της και ότι ήταν «συναισθηματικά ευάλωτη» όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον κρατούμενο.

Η Hibbs δήλωσε μετανιωμένη, όμως η δικαστής αποφάσισε να τη στείλει στη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...