Για το φιλί που αντάλλαξε στο «X-Factor» με τον Αντρέα Γεωργίου κατά την είσοδό του στο σώου, μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφερόμενος και στις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Αρχικά, ο ίδιος αστειεύτηκε πως «το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση, γιατί κι εγώ είμαι καρπερός».

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια, ωστόσο, σε σοβαρό ύφος διεμήνυσε αφενός το φιλί στο στόμα δε δόθηκε επίτηδες, αφετέρου και να δινόταν, ο ίδιος έχει μάθει τα παιδιά του να μη μισούν τη διαφορετικότητα.

«Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας. Εγώ πάντως έχω βρεθεί πολλές φορές. Δηλαδή θες να πας να χαιρετήσεις, να διπλοφιλήσεις κάποιον φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο, εκείνος γυρνάει σε λάθος χρόνο και συμβαίνει αυτό», ανέφερε ο Ρόκκος.


Και κατέληξε: «Κάποιοι το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό κι απρεπές. Ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν ούτε τη διαφορετικότητα, ούτε το χρώμα, ούτε τις πολιτικές πεποιθήσεις του άλλου. Ας ηρεμήσουμε, λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι για αυτούς που τους πείραξε».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρόσφερε στέγη σε μια Ουκρανή και εκείνη της «έκλεψε» τον άνδρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα είδε όλα ο Μάνεσης στον αέρα – Λουόμενη είδε την κάμερα και… τούρλωσε τον κ@λο της (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η εντυπωσιακή σύντροφος του ΜακΚίσικ χωρίς εσώρουχα στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)