«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας» – Πόνεσε ο Μουρατίδης απο την συντριβή του Σύριζα

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο Νίκος Μουρατίδης κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου. Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε λόγο για «σπείρα της ΝΔ».

«Welcome to the jungle 22/5/2023. Χάσαμε. Όλοι εμείς που πιστέψαμε ότι σ’ αυτές τις εκλογές θα καταφέρναμε να διώξουμε τη σπείρα που αποτελεί τη ΝΔ – χάσαμε. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας! Αλήθεια. Για πρώτη φορά νιώθω τόση ντροπή», έγραψε χαρακτηριστικά δείχνοντας ξεκάθαρα τον πόνο του για το εκλογικό αποτέλεσμα. Νικολάκη τι έπαθες απ΄επαε; Πονάνε τα παλικάρια ωρε Νικολή;

«Χάσαμε την ελπίδα ότι θα απαλλαγούμε από αυτή την κυβέρνηση που δεν μας έδωσε τίποτα καλό αυτά τα 4 χρόνια. Δεν έγινε αυτό που ελπίζαμε, είχαμε πάρα πολύ μεγάλη αποχή και ένα αποτέλεσμα που εμένα με σόκαρε», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης στον αέρα του Alpha. «Εκτός του ότι το κοινό παραπλανήθηκε, έχει επίσης διαφθαρεί. 4 χρόνια δεν ξέρουμε τι έχει γίνει παρασκηνιακά, ποιοι έχουν φάει τόσα εκατομμύρια, τόσα δισεκατομμύρια. Μιλάμε για έναν διεφθαρμένο λαό», τόνισε στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός παραγωγός.«Δεν ισχύει ότι η νεολαία δεν πάει να δουλέψει. Η νεολαία έχει γίνει υπηρέτης τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο μέρος της έχει φύγει στο εξωτερικό και παρ’ όλα αυτά ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να θέλει σαδιστικά και μαζοχιστικά να έχει αυτή την κυβέρνηση», σχολιάζει στη συνέχεια ο Νίκος Μουρατίδης, προκαλώντας την αντίδραση των συνεργατών της εκπομπής.

Σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής του επικοινωνίας, ο Μουρατίδης επισήμανε: «Κάποιος εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τα Τέμπη «τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ». Ο κύριος Καραμανλής, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας στα Τέμπη, έβαλε υποψηφιότητα και βγήκε πρώτος. Δε νίκησαν οι ψηφοφόροι, νίκησαν αυτοί που καταμέτρησαν τις ψήφους».

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...