Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον ALPHA προκειμένου να συναντήσει την καλή του φίλη, Ναταλία Γερμανού και την τηλεοπτική της παρέα.

Μέσα σε όλα, ωστόσο, η συζήτηση ήρθε και στο κομμάτι της πολιτικής. Για την ακρίβεια, έτσι ξεκίνησε και δεν θα λέγαμε πως ήταν και η ωραιότερη… αρχή μιας κουβέντας.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω και εκεί είναι όλη η ενέργεια που θέλω να δώσω. Σε αυτό δεν το έχω μετανιώσει καθόλου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης στην μεσημεριανή εκπομπή.

Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Κώστας Τσουρός θέλησε να πάρει αφορμή από τις συγκεκριμένες δηλώσεις και να οδηγήσει τη συνέντευξη στις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης για τα 25.000 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως ως ευρωβουλευτής.


Όταν, όμως, ο ηθοποιός θέλησε να θυμίσει στον αέρα τις διορθώσεις που είχε κάνει σε δεύτερο χρόνο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο δημοσιογράφος επέμεινε πως είχε πει αυτό ακριβώς. «Έλεγες ότι ο μισθός σου είναι 25 χιλιάρικα», του είπε!


«Όχι, είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου», απάντησε φανερά ενοχλημένος ο Γεωργούλης, ενώ προκάλεσε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον Κώστα Τσουρό να παραιτηθεί όποιος από τους δύο έχει κάνει λάθος.

Βέβαια, στη συνέχεια καθόλου μεταξύ σοβαρού και αστείου δεν ήταν πια η κατάσταση…

Ο Γεωργούλης είπε στον δημοσιογράφο, μάλιστα, μεταξύ άλλων, σε κάποιο σημείο: «Είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες. Το υπογραμμίζω αυτό. Δεν ξέρεις τι λες»!

Ανάσες… ηρεμίας σε πλατό και τηλεθεατές προσπάθησε, όπως όπως, να δώσει η Ναταλία Γερμανού. «Παιδιά να παρέμβω λίγο πως σκοπός της κουβέντας δεν είναι ούτε να προσβάλλουμε τον καλεσμένο μας ούτε να χάσει κανένας τη δουλειά του».

Πηγή: www.newsbeast.gr