Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι έτοιμος να προχωρήσει στη δημιουργία καναλιού της ΑΕΚ όπως αποκάλυψε το Total Football του Open TV.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είναι έτοιμος να δημιουργήσει το κανάλι της ΑΕΚ. Το αφεντικό των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς για την αγορά συχνότητας, ούτως ώστε να προχωρήσει και η υλοποίηση του εγχειρήματος το οποίο όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή μπορεί και να είναι η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην επικείμενη αγορά της Forthnet / Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρόκειται για… κανονικό τηλεοπτικό κανάλι, με σκοπό φυσικά να αποτελέσει και την επόμενη τηλεοπτική στέγη της ΑΕΚ.

Ούτως ή άλλως, η διοίκηση της ομάδας εδώ και μήνες σκέφτεται πολύ σοβαρά να μη συνεχίσει με τη Nova αν αυτή περάσει στα χέρια του Μαρινάκη.

Το μόνο που μένει να αποσαφηνιστεί προς ώρας είναι το αν θα πρόκειται για κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, ή τοπικής εμβέλειας -στο λεκανοπέδιο- με αναμετάδοση μέσω διαδικτύου στις υπόλοιπες περιοχές.

Πηγή: www.newsbeast.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ