Τα μπέρδεψε λίγο ο Γιάννης Λοβέρδος, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να εύχεται χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις, ποστάροντας μια φωτογραφίας Σέρβας στρατιωτικού να κρατάει την εικόνα της Παναγίας.

Mία ατυχή… έμπνευση είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος ευχήθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις χθες (21/11) μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, γράφοντας: «Χρόνια πολλά και καλά στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Στους άνδρες και στις γυναίκες που αφιερώνουν τη ζωή τος στην προστασία των αξιών και των δικαίων του Ελληνισμού. Είμαστε όλοι περήφανοι για σας».


Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έτσι τα έχασα όλα – Οικόπεδα, μετρητά, ακίνητα, καταθέσεις»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  «Έτσι εξαφάνισα το λίπος πάνω μου»: Η Δέσποινα Βανδή εξηγεί πως διατηρεί το κορμί της χωρίς να παίρνει κιλά

Η ανάρτησή του, ωστόσο, συνοδευόταν από τη φωτογραφία μιας στρατιωτικού της Σερβίας, που κρατάει την εικόνα της Παναγίας -αν και το τελευταίο ελέγχεται, γιατί παραλλαγή της φωτογραφίας βλέπουμε σε διάφορους λογαριασμούς και σελίδες αμφιβόλου ποιότητας.

Καταλαβαίνοντας, πάντως, την γκάφα του, μερικές ώρες αργότερα, ο βουλευτής κατέβασε το ποστάρισμα, τα… λαγωνικά, ωστόσο, των social media είχαν προλάβει να στήσουν το σχετικό πάρτι.

Θυμίζουμε, ο Γιάννης Λοβέρδος, τον Μάρτιο του 2019, είχε μπέρδεψε τον γνωστό οικονομολόγο Σερζ Λατούς με τον Μαέβιους Παχατουρίδη των ΑΜΑΝ.