Ο Γιούρι Γκέλερ μιλάει με εξωγήινους και του έδειξαν το μέλλον – «Θα εισβάλουν σύντομα στη γη»

Εδώ και χρόνια ο 74χρονος Γιούρι Γκέλερ έχει γίνει διάσημος σε όλο τον πλανήτη ως ο… μάγος που λυγίζει κουτάλια.

Ο διάσημος μάγος παραχώρησε μία συνέντευξη, η οποία έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Συγκεκριμένα μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, εξέφρασε την πεποίθησή του πως μέσα στα επόμενα έτη θα βιώσουμε μια εισβολή εξωγήινων και μάλιστα πως είναι βέβαιος πως οι εξωγήινοι ήδη μας έχουν εντοπίσει.Γιούρι Γκέλερ: Οι δηλώσεις του διάσημου μάγου που προκάλεσαν αντιδράσεις

«Νομίζω ότι μας μελετούν. Δεν ξέρω τι θέλουν πραγματικά», είπε και συμπλήρωσε: «Νομίζω όμως πως προετοιμάζονται για επαφή με τη γη. Αν μας έβλεπαν ανταγωνιστικά, τότε θα είχαμε αφανιστεί πριν από χρόνια».Συνέχισε δε, λέγοντας πως «πιθανότατα θα προσγειωθούν στο γρασίδι του Λευκού Οίκου. Έτσι όλες οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας, για τη συνάντηση μας με τους εξωγήινους θα γίνουν πραγματικότητα».

Όταν δε ρωτήθηκε, πόσο καιρό θα πάρει η πρόβλεψη του για να γίνει πραγματικότητα, είπε: «Δεν νομίζω ότι μιλάμε για χιλιάδες ή εκατοντάδες χρόνια. Αν έπρεπε να μαντέψω και να κάνω μια λογική εικασία, θα έλεγα ότι θα συμβεί σε 60 με 75 χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...