Κάποιες πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr από παίκτρια του Dancing With The Stars για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την συμπεριφορά που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε για την συγκεκριμένη κοπέλα.

Για όσους δεν την έχουν γνωρίσει προσωπικά, φαίνεται ένα εκρηκτικό -μεν- άτομο… αλλά και πολύ κουλ -δε-… Όπως μας περιέγραψε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και θα μοιραστώ μαζί σας στο Youweekly.gr και στο Dimis Blog, η Πηνελόπη όχι κουλ δεν είναι αλλά κάνει συμπεριφορές που την έχουν εκθέσει αρκετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έχει πιεστεί πολύ με τις προπονήσεις και το όλο κλίμα που επικρατεί, με τις πρόβες, όμως τα περιστατικά που θα σας περιγράψω δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την σωματική κούραση!

Διαβάστε περισσότερα

Αρχικά, άνθρωπος από το κανάλι, μου αποκάλυψε πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν καταδέχθηκε να την βάψουν οι μακιγιέρ του καναλιού, όπως βάφονται όλοι… αλλά έφερε δικούς της, λες θα την έβγαζαν νύφη στο παρκέ!


Εκτός αυτού, που σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ένα κουλ τυπάκι, όπως έχουμε όλοι στο μυαλό μας την Πηνελόπη, αντιθέτως δείχνει κάτι άλλο… το οποίο δεν θέλω να χαρακτηρίσω… από την άλλη λοιπόν παίκτρια από το σόου είπε χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr:

«Όλη την ημέρα τσακώνεται με τον έναν και τον άλλον, μιλάει απότομα, όταν μιλάει γιατί συνήθως απλά τριγυρνάει στα παρασκήνια! Δεν είναι μόνο αυτό που είδατε εσείς από το βίντεο που δημοσίευσε καταλάθος η Βαλαβάνη και ακούγεται η Πηνελόπη να φωνάζει! Έτσι κάνει… δημιουργεί συνέχεια προβλήματα και μας έχει φτάσει όλους στο αμήν, εκτός από τους κοντινούς φίλους της!», μας μετέφερε χαρακτηριστικά!

Εμείς αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάνει αυτές τις ντιβίστικες συμπεριφορές σαν να είναι σταρ και πως την έχει ψωνίσει! Αν τώρα έγινε κάτι και άλλαξε… Τι να σας πούμε! Εμείς στο Youweekly.gr σας μεταφέρουμε ακριβώς τα σκηνικά όπως ακριβώς μας τα περιέγραψαν! Το σίγουρο είναι πως έχει αφήσει πολύ άσχημες εντυπώσεις στους συντελεστές του σόου και δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση πως θα έρθουν αντιμέτωποι με τέτοιες συμπεριφορές.

Η κοπέλα δεν επηρεάζει την ροή του σόου, αντιθέτως είναι και πολύ καλή χορεύτρια και μία από τις φιναλίστ, όμως… η συμπεριφορά στα παρασκήνια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τους συναδέρφους – συμπαίκτες της και εμείς εδώ σας αποκαλύψαμε σήμερα τι γίνεται όταν τα φώτα σβήνουν!Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση