Ο Λιάγκας για τους Βανδή-Μπισμπίκη – «Τα κάνουν όλα δημοσίως»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που τους παρακολουθούν. Τα πρόσφατα ενσταντανέ που είδαν το φως της δημοσιότητας αποτύπωναν γι’ άλλη μια φορά τον έρωτα τους.

Ο ηθοποιός επισκέφθηκε την τραγουδίστρια στο Έναστρον και τα κινητά, όπως ήταν φυσικό πήραν φωτιά, τόσο όταν ο ηθοποιός άρχισε να χορεύει όσο και τη στιγμή που οι δυο τους αντάλλαξαν ένα θερμό φιλί.

Το σχετικό βίντεο έπαιξε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Διαβάστε περισσότερα

«Είναι ένας άντρας, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, του περιθωρίου, έχει μεγαλώσει πέριξ της Ομόνοιας με τρανσέξουαλ, ιερόδουλες, έχει ζήσει με αυτές, το έχει πει ο ίδιος και γι’ αυτό λέει ότι όλα του τα έργα έχουν τέτοιες σκοτεινές αναφορές. Και πώς τώρα τα φέρνει έτσι η ζωή και ερωτεύεται την απόλυτη mainstream Ελληνίδα του starsystem, συμβατική και όχι αντισυμβατική, και πας πια και… φιλιέσαι δημοσίως, κουνιέσαι δημοσίως, τα κάνεις όλα δημοσίως, είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ενώ είναι υπερβολή όλο αυτό, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ να φιληθώ δημόσια με έναν άνθρωπο, ποτέ. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Έτσι είμαι εγώ… Δεν θα μου βγει ποτέ, είμαι σίγουρος. Ποτέ. Αυτό είναι τόσο αυθεντικό που ακόμα και στην υπερβολή του -αυτοί όπου βρεθούν αγκαλιάζονται, φιλιούνται. Τους ζηλεύω με την καλή έννοια. Είναι αυθεντικό, δεν το παρεξηγείς, λες είναι ωραίο», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...