Ο Πατούλης απαντά πρώτη φορά για την πραγματική σχέση του με τον Μίχο

Μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμών και μαστροπείας μίας 12χρονης στον Κολωνό, ο Γιώργος Πατούλης «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για την πραγματική σχέση του με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο.

«Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις, με την έννοια να κάνουμε καθημερινή επαφή, υπήρξαν κάποιες φωτογραφίες. Το φρικιαστικό που μάθαμε, που προφανώς δεν το γνωρίζαμε, είναι κάτι για το οποίο, νιώθουμε αποτροπιασμό και θεωρούμε ότι είναι μία τραγική κατάσταση που μπορεί να είναι και ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Δεν μπορείς να ξέρεις κάθε φορά ποιος είναι ο απέναντί σου και προφανώς αν το γνώριζες ότι είναι ένας εγκληματίας ή κάνει μία εγκληματική πράξη, δεν θα είχες καμία διάθεση να τον συναντήσεις και ούτε να τον συναναστραφείς για δευτερόλεπτα» είπε ο Γιώργος Πατούλης στην εκπομπή «Στο Κέντρο».


«Μου έκανε εντύπωση που όλο αυτό το διάστημα επέλεξε να μην μιλήσει για ένα θέμα που βράζει, που κοχλάζει, που αφορά στην ελληνική κοινωνία, που έχει ασχοληθεί με αυτό και ο πρωθυπουργός. Θα έπρεπε να το έχει πει την επόμενη ημέρα από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης. Είσαι κορυφαίο πολιτικό στέλεχος, με αγάπη το λέω, θα έπρεπε αυτό που έκανε χθες να έχει βγει να το πει έναν μήνα πριν. Ποιοι τον συμβουλεύουν; Είναι πανέξυπνος. Το διαζύγιό του το χειρίστηκε σωστά επικοινωνιακά, τώρα γιατί δεν μίλησε έναν μήνα;» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...