Για τα επαγγελματικά του, το πώς έχει καταφέρει να καταλαβαίνει τις γυναίκες, αλλά και για το λόγο που δεν ακολουθεί στο Instagram τον Σάκη τανιμανίδη μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Δουλεύουμε πολλές ώρες, αλλά είναι από τις δουλειές που δεν έχουμε καταλάβει την πολλή δουλειά! Νομίζω ότι έχω αξιοποιήσει και την αντρική και τη γυναικεία πλευρά του χαρακτήρα μου. Δεν ήμουν καλός στο ποδόσφαιρο, όποτε δεν είχα επιτυχία στα κορίτσια και δεν ήμουν δημοφιλής. Αισθανόμουν πάντα ότι, πέρα από την ερωτική επιθυμία, είχα μια βαθύτερη ανάγκη να έρθω κοντά με το γυναικείο φύλο. Ίσως ασυνείδητα έπαιζα με κοριτσίστικα παιχνίδια για να έρθω πιο κοντά στα κορίτσια. Τελευταία έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι σημαίνει γυναικεία περίοδος! Επειδή δεν είχα συζήσει για καιρό με γυναίκα δεν είχα παρατηρήσει πως μεταμορφώνεστε στην περίοδο» είπε ο ηθοποιός στη «Φωλιά των Κου Κου».


«Υπάρχουν ζευγάρια που είναι ερωτευμένα όλη τους τη ζωή. Εμένα η λέξη απλώς συντροφικότητα με τρομάζει! Ο ερωτικός παροξυσμός που μπορεί να προκύπτει μετά από χρόνια είναι ζητούμενο για εμένα! Ως παρουσιαστής το Survivor είναι πιο αναίμακτη διαδικασία. Ενδεχομένως αν δεν έκανα θέατρο ή άλλες δουλειές, θα το σκεφτόμουν» σχολίασε όταν ρωτήθηκε αν θα έλεγε «ναι» στην παρουσίαση του Survivor.

Τέλος ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε και για τον Σάκη Τανιμανίδη:

«Δεν έχουμε τσακωθεί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά στο Instagram ακολουθώ ανθρώπους που έχω σχέση ή είναι μακριά και τους θαυμάζω απεριόριστα. Με τον Σάκη δεν κρατήσαμε επαφή, δεν είμαστε φίλοι! Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του και αποφάσισα να μην κοροϊδευόμαστε τους εαυτούς μας!»

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Χρανιώτης:Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση