Ρε τι πάθαμε. Όλοι οι κλάδοι έχουν χτυπηθεί βάναυσα απο την πανδημία. Κάποιοι ωστόσο πολύ περισσότερο. Ειδικά εκείνοι που έχουν σχέση με την επαφή. Και αναφέρομαι στην ανταλλαγή υγρών. Έτσι και ο Στάθης Αλεξίου. Ο “συνοδός κυριών” τους τελευταίους μήνες τον έχει κάνει λάστιχο… τον εαυτό του… μιας και πιέζεται πολύ απο τις πελάτισσες του.

Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ρουβάς – Ζυγούλη: Το σπίτι “παλάτι” που είναι “βγαλμένο από το Hollywood”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έτσι τα έχασα όλα – Οικόπεδα, μετρητά, ακίνητα, καταθέσεις»

«Από την αρχή της καραντίνας αναγκάστηκα να σταματήσω την εργασία μου. Για ακόμα μια φορά ο κλάδος μας έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, αφού και στο πρώτο lockdown ήμασταν αυτοί που πρώτοι βιώσαμε τις δυσκολίες της καραντίνας. Το κράτος δεν μου δίνει το δικαίωμα να δουλέψω αν και εγώ μέσα από αυτή τη δουλειά ζω και συντηρούμαι εδώ και περίπου έναν χρόνο». λέει στην “Μπαμ” ο εργάτης της Τέχνης του έρωτα και συνεχίζει:


«Καθημερινά δέχομαι δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα από πελάτες και πελάτισσές μου. Τώρα εν μέσω καραντίνας μου ζητάνε να τη «σπάσω» και να πάω στα σπίτια τους για μια συνάντηση ή για διανυκτέρευση. Μάλιστα, λόγω του κινδύνου που θα αντιμετωπίσω σπάζοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας, μου τάζουν μεγάλα χρηματικά ποσά που πολλούς θα δελέαζαν. Εγώ, βεβαίως, αρνούμαι, δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν επιτρέπεται ή που θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία μου και των πελατών μου».