«Ό,τι έχω ζητήσει σε αυτή την εικόνα της Παναγίας μού το έχει κάνει»: Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου

Ένα τάμα 60 χρόνων στην Παναγία ετοιμάζεται να εκπληρώσει η Μαίρη Χρονοπούλου.

Ειδικότερα, η γνωστή πρωταγωνίστρια θα ντύσει με χρυσό την εικόνα της Παναγιάς της Γρηγορούσας, η οποία βρίσκεται στην Εκκλησία Παμεγίστων Ταξιαρχών στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η Μαίρη Χρονοπούλου επισκέπτεται τη συγκεκριμένη εκκλησία από παιδί, μαζί με την μητέρα της. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η ίδια, η εικόνα που θέλει να ντύσει με χρυσό είναι θαυματουργή και τις έχει εκπληρώσει πολλά θαύματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακά θέματα υγείας.


«Ο,τι έχω ζητήσει σε αυτή την εικόνα της Παναγίας μού το έχει κάνει και μάλιστα αμέσως. Ο,τι της ζήτησα και δεν μου το έκανε αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι ορθώς δεν μου το έκανε, γιατί δεν θα ήταν για το καλό μου!» αποκάλυψε στην «Espresso» η αγαπημένη ηθοποιός.

«Ολες οι εικόνες με έχουν στηρίξει και ειδικά μια εικονίτσα που λέγεται αγία Υπομονή, μια αγία που δεν είναι πολύ γνωστή, η οποία πάντα μου δίνει κουράγιο. Ωστόσο, η εικόνα της Παναγίας της Γρηγορούσας είναι για μένα θαυματουργή και με έχει σώσει πολλές φορές» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια που έχει στο ενεργητικό της τεράστιες επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...