Πάντα πρωτοπόρος στις νέες μόδες η Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η πρώτη πόλη που ξεκίνησε να κάνει delivery… ναργιλέ! 

Επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη, αντί να πτοηθεί από τα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση, αποφάσισε να μετατρέψει τον ναργιλέ σε κατ’ οίκον απόλαυση, παρέχοντας την επιλογή του delivery… ναργιλέδων στα σπίτια των Θεσσαλονικέων, διαθέτοντας, μάλιστα, και αναλυτικό τιμοκατάλογο.


Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Θέμης με την Άννα – Μαρία! “Είπες ότι είμαι η ντροπή των gay”;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πάνια – Καρβέλας: Στην Καλαμάτα με τους νέους τους συντρόφους- Ποζάρουν όλοι μαζί (φωτο)

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μιλώντας στο ThessToday.gr, τόνισε ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, καθώς τόσο πριν, όσο και μετά τη χρήση του ναργιλέ γίνεται προσεκτικός καθαρισμός και απολύμανση του εξοπλισμού.

Τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο με τα καπνικά είδη, παρατηρείται ραγδαία άνοδος στη χρήση ναργιλέ στα νυχτερινά μαγαζιά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να το εντάσσουν στις νυχτερινές τους επιχειρήσεις, μιας και υπάρχουν αρκετές επιλογές σχετικά με τις γεύσεις, την ένταση και τα χρώματα.

(πηγή: thesstoday.gr)[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ