Ενας σκύλος απολάμβανε τον μεσημεριανό του ύπνο σε μια ηλιόλουστη θέση πάρκινγκ, την ίδια στιγμή που ένας οδηγός ήθελε να παρκάρει.

Βλέποντας ότι ο σκύλος δεν έδειχνε διατεθειμένος να φύγει, ο απαράδεκτος οδηγός κατέβηκε από το αμάξι προκειμένου να τον κλωτσήσει.

Κατόρθωσε με τον εν λόγω τρόπο να τον διώξει από διεκδικούμενο σημείο, ωστόσο ο σκύλος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Μόλις ο Κινέζος οδηγός κατέβαινε από το αμάξι του, δεν περίμενε ότι η άθλια ενέργεια του θα είχε επιπτώσεις. Ωστόσο, έκανε μεγάλο λάθος, καθώς ο σκύλος γύρισε έτσι ώστε να πάρει εκδίκηση.

Μάλιστα, όταν επέστρεψε δεν ήταν μόνος του. Εφερε μαζί του και την… παρέα του, προκειμένου να τιμωρήσουν το αυτοκίνητο το οποίο του διέκοψε τον ύπνο. Ολα τα σκυλιά μαζί όρμηξαν πάνω στο αυτοκίνητο, δαγκώνοντας το σε διάφορα σημεία και προκαλώντας του σημαντικές φθορές Ο οδηγός έλειπε όταν οι σκύλοι έπαιρναν την εκδίκηση τους, ωστόσο ένας περαστικός ο οποίος είδε την «μάχη» για την θέση από την αρχή μέχρι το τέλος, φρόντισε να απαθανατίσει το απίστευτο συμβάν.

Δείτε σε φωτογραφίες την εκδίκηση των σκύλων στον απαράδεκτο οδηγό:


 

Είναι προφανές ότι αυτός ο σκύλος δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα πως ο οδηγός τον κλώτσησε για να του πάρει το μέρος ώστε να παρκάρει το αυτοκίνητο του.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση