Οδηγός «έντυσε» την Alfa Romeo του με εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα λαμπάκια (video)

Τα βλέμματα των περαστικών μαγνήτισε μία κόκκινη Alfa Romeo Mito, στο κέντρο της Αθήνας, η οποία ήταν στολισμένη με εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

Στις εορτές των Χριστουγέννων συνηθίζουμε να στολίζουμε τα σπίτια μας, τα μπαλκόνια και τις αυλές μας. Υπάρχουν, ωστόσο, και αυτοί που, λόγω της μεγάλης αγάπης τους για αυτή τη χαρμόσυνη γιορτή δεν αρκούνται στον στολισμό των κατοικιών τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένας οδηγός που «έντυσε» την Alfa Romeo Mito του με εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, χαρίζοντάς στο αυτοκίνητο μια εικόνα που παραπέμπει σε… κινητό χριστουγεννιάτικο δέντρο.Διαβάστε περισσότερα

Το στολισμένο ιταλικό hatchback εθέαθη στους δρόμους γύρω από την πλατεία του Συντάγματος, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να το φωτογραφίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα λαμπιόνια έχουν στολίσει κάθε σπιθαμή του κόκκινου αμαξώματος της Mito, χαρίζοντάς της μια άκρως εορταστική εικόνα που είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα στολισμένο αυτοκίνητο, το οποίο μοιάζει με… σύγχρονο έλκηθρο.

Τα περασμένα Χριστούγεννα ένα MINI Electric με 2.000 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, έκανε μια περιοδεία πέντε εβδομάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Εμπνευστής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ήταν ένας 32χρονος άνδρας από το Bracnell του Berkshire ο οποιος από το 2017 στολίζει το αυτοκίνητό του με χριστουγεννιάτικά φωτάκια, διαδίδοντας το κλίμα των Χριστουγέννων.
carandmotor.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...