Η Μελάνια Τραμπ μπορεί τώρα να είναι (ακόμη) η Πρώτη κυρία και να ζει μέσα στη χλιδή, τις δεξιώσεις και τα ακριβά ρούχα, δεν ήταν πάντα όμως έτσι.

Το κορίτσι από το Νόβο Μέστο της Σλοβενίας που γεννήθηκε το 1970 δεν έχει καμία σχέση εμφανισιακά με τη σημερινή πρώτη κυρία.

Αν και ασχολήθηκε από νωρίς με το μόντελινγκ χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια και πολλές αισθητικές παρεμβάσεις για να μοιάζει στον «όμορφο κύκνο» που είναι σήμερα.

Χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά στις ΗΠΑ ως μοντέλο προκειμένου να καταφέρει το 2001 να αποκτήσει την πολυπόθητη πράσινη κάρτα.

Οι δουλειές που είχε κάνει η «Πρώτη κυρία» αφορούσαν αισθησιακά εξώφυλλα, φωτογραφήσεις με παθιασμένα φιλιά στο στόμα με άγνωστους παρτενέρ, κ.α.


Μάλιστα το εξώφυλλο της για το περιοδικό GQ, στο οποίο πόζαρε εντελώς γυμνή το 2000, αποτέλεσε συχνά αντικείμενο σχολιασμών, αφότου η Μελάνια Τραμπ πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Σε ένα άλλο εξώφυλλο η Μελάνια εμφανίζεται με κόκκινα σέξυ εσώρουχα στο φτερό ενός αεροπλάνου και ο τίτλος είναι «σεξ στα 30.000 πόδια».

Η εμφανίστηκε επίσης στο εξώφυλλο του περιοδικού Single New York, με θέμα «έρωτας μετά τους δίδυμους Πύργους».

Φορούσε λευκή καμπαρτίνα και μακριές δερμάτινες μπότες και φιλούσε παθιασμένα στο στόμα έναν άνδρα με στολή πυροσβέστη.