Είναι από τα μεγάλα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας, με πιστό και μεγάλο ακροατήριο που γεμίζει τα κέντρα όπου εμφανίζεται. Ο λόγος για το Νίκο Βέρτη, ο οποίος αν και είναι από τους σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για τη ζωή του.

Ωστόσο, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο τραγουδιστής έχει μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια στην Ολλανδία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο Νίκος Βέρτης, μάλιστα, έχει εξομολογηθεί πως πριν ασχοληθεί με το τραγούδι -που είναι και η μεγάλη του αγάπη- έκανε διάφορες δουλειές.


Από τα 13 του χρόνια ήθελε να δουλέψει για να έχει τα δικά του χρήματα, αλλά οι γονείς του δεν ήθελαν και τσακωμοί τους ήταν συχνοί. Ωστόσο, δούλεψε σε βενζινάδικο.

«Πήγαινα 6.30 το πρωί στο πρατήριο και περίμενα να ανοίξει στις 7.00. Έκλεινε 10.00 το βράδυ κι εγώ έφευγα στις 10.30. Από τα νερά είχαν γεμίσει κάλους τα πόδια μου και με μάλωνε η μητέρα μου, δεν ήθελε να πηγαίνω στη δουλειά», έχει δηλώσει ο Βέρτης παλαιότερα.

Άλλη μία δουλειά, αρκετά δύσκολη, ήταν σε εργοστάσιο ξυλείας, στην Ολλανδία. Για τη συγκεκριμένη έχει πει ο τραγουδιστής: «Τα χέρια μου έχουν ακόμη κάλλους».

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ